Paras miesten suihkusaippua – 5 parasta kaikille ihotyypeille

paras miesten suihkusaippua

Mikä tekee suuresta miesten suihkusaippua?

Ennen tuotesuosituksiin sukeltamista tarkastellaan, mikä erottaa parhaat miesten suihkusaippuat toisistaan:

 • Puhdistuskyky – Suihkusaippuan tulisi puhdistaa iholta perusteellisesti lika, hiki, ylimääräinen öljy ja muut epäpuhtaudet ilman, että se kuivattaa ihoa liikaa. Monissa tuotteissa on tiivis, runsas vaahto, joka nostaa roskat pois.
 • Ihoa ravitsevat ainesosat – Parhaat saippuat kosteuttavat samalla kun ne puhdistavat. Ainesosat, kuten glyseriini, kasviöljyt, aloe vera ja vitamiinit, täydentävät kosteutta ja ravitsevat ihoa.
 • Miellyttävä tuoksu – Vaikka tuoksut mieltymykset vaihtelevat, parhaissa suihkusaippuoissa on tasapainoiset tuoksut, jotka energisoivat, rentouttavat tai vain tuoksuvat raikkaalta.
 • Hellävaraisuus – Kovat saippuat voivat kuivattaa ja ärsyttää miesten ihoa. Laadukkaissa saippuoissa käytetään hellävaraisia puhdistusaineita, kuten betaiineja, ja ne sisältävät ihoa rauhoittavia lisäaineita, kuten kaurauutetta.
 • Edullisuus – Säännöllisen käytön myötä suihkusaippua voi vaikuttaa budjettiisi. Tämän listan saippuat tarjoavat hyvää vastinetta ainesosilleen ja suorituskyvylleen.

5 paras miesten suihkusaippua jotka antavat ihollesi uuden alun

Tutustuimme ja kokeilimme erilaisia miesten suihkusaippuoita. Löysimme viisi paras miesten suihkusaippua jotka ovat laadultaan hyviä, toimivat hyvin, antavat vastinetta rahalle ja tekevät asiakkaat tyytyväisiksi.

 1. AquaFitness Homme Shower Gel – Paras suihkusaippua miesten
 2. Seb Man The Multi-Tasker Body Wash – Monikäyttöinen suihkusaippua miehille
 3. Berani Homme – Herkälle ja ärtyneelle iholle tarkoitettu suihkusaippua miesten
 4. Meraki Northern Dawn – Paras miesten suihkusaippua kuivalle iholle
 5. Australian Bodycare – Suihkusaippua akne- ja näppyläiselle iholle
 6. Pakettidiili L’Oréal Paris – paras kosteuttava suihkusaippua

1. AquaFitness Homme Shower Gel – Paras suihkusaippua miesten

Ykkösvalintamme on Biotherm Homme Aquafitness -suihkugeeli, joka on virkistävä vartalon- ja hiustenpesu.

Tässä suihkugeelissä on sekoitus energisoivia hedelmäisiä ja puumaisia vivahteita. Sitruksinen sitruuna yhdistyy kauniisti vesi- ja puumaisiin perusnuotteisiin. Käyttäjien mukaan tämä raikas, maskuliininen tuoksu jättää heille virkistyneen olon koko päiväksi.

Ainesosat, kuten torrioitu merivesi, uutetut merisuolat ja planktonuute, tarjoavat tärkeitä mineraaleja, jotka vahvistavat ja parantavat ihon rakennetta. Huuhtelun jälkeen iho tuntuu puhtaalta ja sileältä.

Runsas, kermainen vaahto huuhtoutuu puhtaaksi ilman jäämiä ja kunnioittaa ihon luonnollista pH-tasapainoa. Se on riittävän hellävarainen päivittäiseen käyttöön kasvoille, vartalolle ja hiuksille.

Ihoa vahvistavien meriuutteidensa ansiosta tämä Biotherm-suihkugeeli ravitsee samalla kun se puhdistaa epäpuhtaudet pois. Tiivistetyn koostumuksen ansiosta vähän riittää pitkälle, mikä tuo lisäarvoa säännölliseen käyttöön.

Keskeiset edut:

 • Virkistävä sitrus-merellinen tuoksu.
 • Ravitsee meriuutteilla
 • Runsas vaahto huuhtelee puhtaaksi
 • Tasapainotettu hiuksille ja iholle
 • Hyvä hinta-laatusuhde

2. Seb Man The Multi-Tasker Body Wash – Monikäyttöinen suihkusaippua miehille

Seb Man suunnitteli tämän 3-in-1-geelipesun hiusten, parran ja vartalon puhdistamiseen ja hoitamiseen. Se sopii kaikille hiustyypeille.

The Multi-Taskerissa on raikas, energisoiva tuoksu, jossa sekoittuvat hedelmäinen guarana ja bergamotti sekä mausteinen vaaleanpunainen pippuri. Käyttäjät sanovat, että tämä piristävä tuoksu kohottaa heidän mielialaansa suihkussa.

Sen sulfaatiton geelikaava ei kuivata hiuksia tai ihoa, kun se pesee öljyn ja lian pois. Keskeiset ainesosat, kuten glyseriini ja panax ginseng -uute, sitovat kosteutta.

Geelimäinen koostumus mahdollistaa helpon, jäämiä sisältämättömän huuhtelun hiuksista ja parroista samalla kun se antaa runsaan vaahdon vartalolle. Koska sillä on useita tehtäviä, yksi pullo korvaa erilliset pesut.

Jos haluat virkistävän vartalo-/hiuspesun ostamatta erillisiä tuotteita, The Multi-Tasker -suihkusaippua miehille on loistava valinta.

Keskeiset edut:

 • 3-in-1-kaava
 • Energisoiva, hedelmäisen mausteinen tuoksu.
 • Kosteuttava iholle ja hiuksille
 • Sulfaatiton geeli sopii kaikille hiustyypeille
 • Säästää rahaa korvaamalla useita tuotteita

3. Berani Homme – Herkälle ja ärtyneelle iholle tarkoitettu suihkusaippua miesten

Erityisesti miesten herkälle iholle kehitetty Berani Homme Shower Shop -suihkugeeli rauhoittaa samalla kun se puhdistaa.

Koivun, limen ja magnolian uutteet antavat tälle saippualle raikkaan, hienostuneen tuoksun, jossa on tupakan, vaniljan ja meripihkan vivahteita. Runsas vaahto jättää iholle puhtaan ja uudistuneen tunteen.

Luonnolliset kosteuttajat, kuten babassuöljy, riisileseöljy ja fermentoitu Aurafirm N, rauhoittavat ihoa ja antavat samalla kosteutta. Ärsytykseen taipuvainen iho pysyy rauhallisena ja miellyttävänä pesun jälkeen.

Käyttäjät, joilla on herkkyysongelmia, sanovat, että tämä saippua jättää heidän ihonsa ”nihkeän puhtaan” tuntuiseksi ilman punoitusta tai kiristystä. Voidemainen koostumus tekee myös ylellisen parranajovaahdon.

Jos ihosi on helposti ärtynyt, Berani Hommen ravitseva ja erittäin hellävarainen koostumus on loistava valinta herkälle iholle.

Keskeiset edut:

 • Rauhoittaa ja kosteuttaa herkkää ihoa
 • Tupakan, vaniljan ja meripihkan tuoksuja.
 • Luonnolliset kosteuttavat öljyt
 • Vähentää ärsytystä
 • Antaa rehevän, suojaavan parranajovaahdon.

4. Meraki Northern Dawn – Paras miesten suihkusaippua kuivalle iholle

ECOCERTin luomusertifioima Meraki Northern Dawn käyttää kasviperäistä koostumusta, joka sopii kuivalle iholle. Ainesosat, kuten aloe-lehtimehu, persilja ja porkkanansiemenöljy, tarjoavat poikkeuksellista kosteutusta.

Tässä kuivalle iholle tarkoitetussa kasvipohjaisessa suihkusaippuassa on maanläheinen, yrttinen tuoksu, joka syntyy eteerisistä öljyistä, kuten ranskalaisesta laventelista, kirsikkasalvioista ja marokkolaisesta sinisestä tansista. Käyttäjät kuvaavat tuoksua raikkaaksi, puhtaaksi ja rauhoittavaksi.

Northern Dawnin porkkanansiemenöljy ja aloe sisältävät antioksidantteja, jotka ravitsevat kuivaa ihoa sisältä ulospäin. Tämä auttaa parantamaan ihon sävyä ja rakennetta jatkuvalla käytöllä.

Luonnonmukaisena suihkusaippuana, jossa on ensiluokkaisia kasviperäisiä ainesosia, Meraki tarjoaa poikkeuksellista laatua kohtuulliseen hintaan. Kuivan ihon omaaville ympäristötietoisille kuluttajille Northern Dawn täyttää kaikki vaatimukset.

Keskeiset edut:

 • Luonnonmukainen, kasviperäinen koostumus
 • Kosteuttaa intensiivisesti kuivaa ihoa
 • Yrttinen, maanläheinen tuoksu.
 • Antioksidantit parantavat ihon rakennetta
 • ECOCERT-sertifioitu
 • Hyvä hinta-laatusuhde luomumerkinnälle

5. Australian Bodycare – Suihkusaippua akne- ja näppyläiselle iholle

Australian Bodycaren syväpuhdistava vartalopesu valjastaa antibakteerisen teepuuöljyn voiman ehkäisemään vartalon epäpuhtauksia. Tämä suihkukauppa on erityisen hyödyllinen rintakehästä/aknesta kärsiville.

Sen lisäksi, että teepuu kontrolloi puhkeamia, se puhdistaa perusteellisesti poistaakseen ylimääräisen öljyn ja bakteerit. Se jättää ihon raikkaaksi ja auttaa ehkäisemään tulevia tukoksia, jotka johtavat näppyihin.

Syväpuhdistavasta vaikutuksestaan huolimatta tämä vartalopesuaine on riittävän hellävarainen niille, joilla ei ole suurempia puhkeamisongelmia. Sen kermainen vaahto ei kuivata ihoa liikaa.

Käyttäjät pitävät teepuuöljyvartalopesun raikkaasta, energisoivasta tuoksusta, jossa on vivahteita mintusta ja ikivihreästä. Se tuoksuu puhtaalta olematta kuitenkaan liian voimakas.

Jos sinulla on vartalolla aknea tai haluat vain päivittäisen selkeyttävän puhdistuksen, tämä teepuuöljyä sisältävä koostumus on virkistävä valinta.

Tärkeimmät edut

 • Ehkäisee taudinpurkauksia teepuuöljyn avulla
 • Hillitsee ylimääräistä öljyä ja bakteereja
 • Piristävä tuoksu
 • Ei kuivata päivittäiseen käyttöön
 • Sopii rintakehän/aknelle alttiille iholle

6. Pakettidiili L’Oréal Paris – paras kosteuttava suihkusaippua

L’Oréal Paris MENin kosteuttava päivittäinen miesten suihkusaippua tarjoaa syvän mutta hellävaraisen puhdistuksen sekä elintärkeää ihon ravintoa. Luonnollinen aloe vera ja glyseriini täydentävät kosteutta ja E-vitamiini suojaa, jättäen miesten ihon virkistävän puhtaaksi, terveeksi ja pehmeän tuntuiseksi. Tämä innovatiivinen geelikaava sopii erinomaisesti miesten paksummalle, rasvaisemmalle iholle.

Tärkeimmät edut

 • Syväpuhdistaa epäpuhtaudet
 • Kosteuttaa aloen ja glyseriinin avulla.
 • Suojaa ihoa antioksidanttisella E-vitamiinilla
 • Tasapainotettu pH-arvo takaa ihon terveyden
 • Tehty miesten paksummalle, öljyisemmälle iholle.

Miten valita paras suihkusaippua?

Markkinoilla on niin paljon vaihtoehtoja, että laadukkaan suihkusaippua valitseminen voi olla hämmentävää. Seuraavassa on muutamia vinkkejä tarpeisiisi parhaiten sopivan saippuasaippuan valitsemiseen:

Sopii ihotyypillesi

Selvitä, onko sinulla kuiva, rasvainen, herkkä, akneen tai sekaihoon taipuvainen iho. Etsi sitten ihosi erityisvaatimuksia vastaavia koostumuksia.

Esimerkiksi kuiva iho hyötyy erittäin kosteuttavista ainesosista, kuten karitevoista. Rasvainen ja akneen taipuvainen iho suosii hellävaraisia puhdistusaineita, jotka poistavat ylimääräisen öljyn irrottamatta ihoa.

Lue etiketti

Tarkista aktiiviset ainesosat ja vältä kovia sulfaatteja, parabeeneja, ftalaatteja ja muita mahdollisesti haitallisia lisäaineita. Valitse hellävaraisia puhdistusaineita, kuten betaiineja.

Etsi myös ihoa ravitsevia ainesosia, kuten antioksidantteja, kasviöljyjä, aloe veraa ja glyseriiniä. Nämä täydentävät kosteutta ja ehkäisevät suihkun jälkeistä kuivuutta ja herkkyyttä.

Harkitse tuoksua

Vaikka tuoksu riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä, monet nauttivat suihkusaippuoista, joissa on energisoivia tai rentouttavia tuoksuja päivän alkajaisiksi.

Sitrushedelmien, vihreän teen ja puun aromit tuoksuvat yleensä raikkailta ja virkistäviltä. Laventeli, kamomilla, vanilja ja muut kukkaistuoksut vaikuttavat rauhoittavammin.

Varmista lempeys

Kovat saippuat poistavat suojaavia lipidejä ja aiheuttavat ajan myötä ärsytystä. Aseta lempeys etusijalle välttämällä sulfaatteja/pesuaineita ja valitsemalla rauhoittavia kasviperäisiä ainesosia.

Jos sinulla on herkkä iho, etsi etiketistä merkintä ”vähän ärsyttävää”, jotta vältyt punoitukselta ja tulehdukselta.

Tarkista tuotteiden testaus

Hyvämaineiset yritykset testaavat kaavat perusteellisesti ennen myymistä yleisölle. Tarkista, onko merkintä ”dermatologisesti testattu” lisävarmuuden vuoksi.

Keskeiset huomiot – Parhaat miesten suihkusaippua

 • Parhaat miesten suihkusaippua puhdistavat syvästi ja tarjoavat samalla ihoa ravitsevia ja kosteuttavia etuja.
 • Hellävaraisemmat puhdistusaineet, kuten Aquafitness Hommen merellisiä uutteita sisältävä koostumus, virkistävät ihoa kuorimatta sitä.
 • Seb Man The Multi-Taskerin kaltaiset monitehtäväsaippuat poistavat erillisen hiusten ja vartalon pesun tarpeen ja säästävät näin rahaa.
 • Kasviperäiset suihkusaippuat, kuten Meraki Northern Dawn Organic, kosteuttavat tehokkaasti kuivaa, hilseilevää ihoa.
 • Australian Bodycaren teepuuvaltaiset pesuaineet ehkäisevät puhkeamisia ja selkeyttävät rasvaista ihoa luonnollisesti.

Kun valitset ihosi tarpeisiin hyvin sopivan suihkusaippuan, voit nauttia paremmasta puhdistuksesta ja kosteutuksesta päivittäisessä käytössä. Käytä aikaa ihotyyppisi ja haluamiesi hyötyjen arviointiin, jotta voit valita parhaan saippuan.

Toivomme, että miesten suihkusaippua suosituksemme johdattavat sinut kaavan pariin, joka saa sinut tuntemaan olosi puhtaaksi ja energiseksi suihkun jälkeen. Oikealla tuotevalinnalla päivän lian pois peseminen voi olla herkkua.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *