Paras retinoli seerumi, voide ja vuoden 2024 tuotteet

Retinoli on vastaus lähes kaikkiin iho-ongelmiin – akneen, hienot juonteet, tummia läiskiä, roikkumista, tummumista, tummia silmänalusia, laajentuneita ihohuokosia – joita voit ajatella. Paras retinoliseerumi voi auttaa ratkaisemaan kaikki yllä olevat huolenaiheet ja parantamaan ihosi ulkonäköä ja rakennetta johdonmukaisella käytöllä.

Auttaaksesi sinua lajittelemaan hämmästyttävät tuotteet epäilyttävistä tai vain keskimääräisistä vastineistaan etsimällä suosikki, ihotautilääkärien hyväksymiä retinolivoide. Tämän sivun alalaidasta löydät usein kysytyt kysymykset kaikista asioista, jotka liittyvät paras retinoli tuotteeseen kaikkiin ihosi tarpeisiin.

paras retinoliseerumi

Mikä on paras retinoliseerumi ja retinolivoide?

Kaikki retinolivoiteet ja seerumit nopeuttavat ihon ulkokerrosten solujen vaihtuvuutta. Lähes jokainen voi hyötyä retinolien tai reseptiretinoidien sisällyttämisestä rutiineihinsa

Asiantuntijoiden hyväksymästä apteekista paras retinoliseerumi, kuten Ordinary Retinol 0,5 % seerumi, olemme valinneet käsin lähes jokaiselle ihotyypille. Tässä 5 parasta retinoliseerumi ja -retinolivoide, joita voit ostaa nyt ja lisätä iltarutiinisi.

 1. Ordinary Retinol 0,5% – paras retinoliseerumi
 2. Retinol Fusion Pm Night Serum – Paras retinoliseerumi, jossa on korkea pitoisuus
 3. Biovène The Conscious Retinol Wrinkle-Clear Night Cream – paras retinolivoide
 4. Dermalogica Active Clearing: – Paras retinoli akneen taipuvaiselle iholle
 5. L300 Pro Retinol – Paras retinolivoide silmänympärysiholle

1. Ordinary Retinol 0,5% – paras retinoliseerumi

Parhaan yleisen retinoliseerumin tittelimme saavuttaminen Ordinary Retinol 0,5 % in Squalane tasapainottaa asiantuntevasti tehokkaan 0,5 %:n mikrokapseloidun retinolipitoisuuden ja rauhoittavan skvalaanin, joka ravitsee ihoa. Hämmästyttävän edulliseen hintaan sen kliiniset tulokset ylittävät tavaratalojen vaihtoehdot, jotka maksavat 4–5 kertaa enemmän.

Tärkeimmät attribuutit:

 • 0,5 % mikrokapseloitu puhdasta retinolia – Kliinisesti osoitettu parantavan ryppyjä ja kiinteyttä paremmin kuin heikommat OTC-seerumit välttäen samalla korkeampien 1 %+ vaihtoehtojen ärsytystä. 0,5 % saavuttaa ihanteellisen tasapainon.
 • Squalane Moisturizing Base – jäljittelee ihon luonnollisia lipidejä, mikä mahdollistaa retinolin tunkeutumisen syvemmälle ja ehkäisee kuivumista.
 • Hajusteeton/väriaineeton koostumus – Vähentää ihon herkkyyden riskiä optimaalisen ihon sietokyvyn saavuttamiseksi.

Miten se muuttaa ihon: tasoittaa hienoja juonteita/ryppyjä, parantaa tekstuuria, kirkkautta, sävyä, ryppyjä ja joustavuutta ilman punoitusta tai hilseilyä.

Paras: Kaikille ihotyypeille/ihoille, jotka etsivät saatavilla olevaa mutta erittäin tehokasta OTC-retinoliseerumia kumulatiivisten ikääntymistä ehkäisevien vaikutusten saamiseksi ilman ärsytystä. Aloittelijat aloittavat tästä!

2. Retinol Fusion Pm Night Serum – Paras retinoliseerumi, jossa on korkea pitoisuus

Retinol Fusion Pm Night Serum on paras retinoliseerumi silmänympärysvoide, joka sisältää ainutlaatuisen mineraalikompleksinsa puhtaan retinolin ohella parantamaan intensiivisesti varisjalkoja, silmänympärysryppyjä, hupullisia silmäluomia ja ohutta ihoa koko haavoittuvan silmänympärysalueen ympärillä.

Tärkeimmät attribuutit:

 • Pure Retinol tasoittaa ja stimuloi kollageenia
 • Sinkki-, kupari- ja magnesiumkompleksi kiinteyttää silmänympärysihoa, joka on altis rypistymiselle
 • Hyaluronihappo sitoo kosteutta kuluneen silmänympärysihon ihoon

Miten se muuttaa ihon: Pehmentää ja vähentää ohuiden silmänympärysten ympärillä olevien juonteiden, ryppyjen ja ryppyjen näkymistä paremmin kuin muut silmänympärysvoiteet.

Paras: Kaiken ikäisille käyttäjille, jotka ovat keskittyneet erityisesti silmänympärysihojen ikääntymisen merkkeihin, kuten hienoihin juonteisiin, varisjalkaisiin, silmäpusseihin, tummiin silmänaluksiin ja roikkuviin silmäluomiin.

3. Biovène The Conscious Retinol Wrinkle-Clear Night Cream – paras retinolivoide

Biovène Retinol 1.0 Maximum Strength -seerumi, joka ansaitsee parhaiten maksimaalisen voimakkuuden retinoliseerumin, yhdistää korkeimman saatavilla olevan puhdasta retinolipitoisuutta OTC:n kanssa Proxylane-kiinteyttämisteknologiaan, joka nostaa notkeutuvia muotoja ja dramaattisesti tasoittaa ryppyjä, joita ei ole saatavilla muissa reseptivapaissa vaihtoehdoissa.

Tärkeimmät attribuutit:

 • 1,0 % puhdasta retinolia – Korkein ilman reseptiä saatava taso stimuloi vertaansa vailla olevaa kollageenin uusiutumista paljastaen ihon uudistuneen kirkkauden ja kiinteyden veteraaneille, jotka pystyvät rakentamaan toleranssia.
 • Proxylane Firming Complex – Vahvistaa ohenevaa ihorakennetta ja tekee siitä intensiivisen sileän ja täyteläisen.
 • Rauhoittavat kasviuutteet – Kamomilla, vihreä tee, soijapapu, kofeiini rauhoittaa herkkyyttä intensiivisellä koostumuksella.

Miten se muuttaa ihon: Verraton korjaus vakavasti ikääntyneelle iholle, kohottaa roikkuvia kasvojen muotoja, pehmentää syövyttäviä ryppyjä/juovia, kutistaa laajentuneita huokosia ja kirkastaa ihon rakennetta – äärimmäinen ei-kirurginen kasvojen kohotus!

Paras: Mausteisille yli 50-vuotiaille retinolin käyttäjille, joilla on kohtalaisen ikääntynyt tai voimakkaasti ryppyinen iho, joka pystyy sopeutumaan maksimaaliseen tehokkuuteen, mikä lisää kollageenia stimuloivaa ikääntymistä estävää vaikutusta. Ne, jotka etsivät dramaattisia parannuksia, joissa OTC-seerumit eivät tehneet vaikutusta.

4. Dermalogica Active Clearing – Paras retinoli akneen taipuvaiselle iholle

Erityisesti herkälle silmänympärysalueelle suunnattu Dermalogica Active Clearing vie palkintomme parhaasta retinolisilmävoiteesta. Se muodostaa harkitusti kapseloitua retinolia ja hyaluronihappoa kosteuttamaan herkkää silmänympärysihoa sekä hoitamaan syvästi jojobaöljyä, E-vitamiinia ja sheavoita.

Tärkeimmät attribuutit:

 • Mikrokapseloitu retinoli – Aika-ajoittain vapautuvat mikropallot vapauttavat retinolia hitaasti minimoimaan herkkyyden herkän silmänympärysalueen ympärillä.
 • Hyaluronihappo – Sitoo kosteuden tyhjiintyneisiin kollageenivarastoihin ja tekee silmänympärysihosta täyteläisemmän.
 • Luonnolliset jojobaöljyt, E-vitamiini, sheavoi – Kattava ravitseva ja antioksidanttisuoja.

Miten se muuttaa ihon: Häivyttää tummia silmänalusia, pusseja silmien alla, tasoittaa hienoja juonteita ja varisjalkoja hoitamalla ohutta silmäihoa paremmin kuin tavalliset kosteusvoiteet, joista on vähennetty ärsytys.

Paras: Kaiken ikäisille käyttäjille, jotka pyrkivät erityisesti kohdistamaan ikääntymisen merkkejä silmänympärysihosta ryppyjen vähentämiseen ja voimakkaaseen kosteutukseen, mikä sopii parhaiten ohuemmalle iholle.

5. L300 Pro Retinol – Paras retinolivoide silmänympärysiholle

Retinoli- ja Tri-Hyaluronic Complex -teknologian avulla L300 Pro Retinol saa palkinnon parhaasta retinolivoiteesta rauhoittamalla ja täyteläisenä asiantuntevasti herkkää kaulan ihoa minimoimaan vaakasuorat crepey-linjat ja pystysuorat nauhat, jotka ovat alttiimpia iän pettämiselle.

Tärkeimmät attribuutit:

 • Asteittain vapautuva retinoli – Minimoi ärsytysriskin ohuemmalla kaulan iholla samalla kun rakentaa kollageenia.
 • Tri-Hyaluronic Complex – Kolme molekyylikokoa täyttävät ryppyjä syvistä pinnallisiin ja paljastavat näkyvästi tasaisemman, tiukemman kaulan ihon kosteuttamalla paikkoja, joissa kaulan iholta puuttuu rasvarauhasia.
 • Peptidit – Signaalin kollageenin uudistumisesta on tärkeää vahvistaa ohenevaa kaulan ihoa, joka on vaarassa roikkua ajan myötä.

Miten se muuttaa ihon: Edistää kiinteämpää kaulan ihoa, joka on vähemmän altis roikkumiselle ja kosteuttavan kosteuden ympäröimänä tasoittaakseen vaakasuoria viivoja. Lisää kollageenia ja paksuntaa ihoa torjuakseen ”kalkkunan kaulan”.

Paras: Niille, joita kiinnostavat vaakasuorat niskarypyt, pystysuorat niskanauhat, herkän kaulan ihon yleinen löysyys ja roikkuminen, jotka alkavat ikääntyä nopeammin kuin kasvot.

Kuinka valitsimme parhaat retinoliseerumi?

Kun laatimme luetteloa suosituimmista retinoliseerumi, käytimme arviointiprosessissamme seuraavia kriteerejä:

 • Retinoliprosentti – Etsimme seerumeita, jotka sisälsivät riittävän määrän retinolia (yleensä 0,1–1 %), jotta saadaan havaittavia tuloksia ilman liiallista ärsytystä.
 • Tukiaineet – Parhaat seerumit sisältävät rauhoittavia ja kosteuttavia ainesosia, kuten hyaluronihappoa, keramideja ja kasviöljyjä, jotka minimoivat kuivuuden ja herkistymisen.
 • Pakkaus – Koska retinoli hajoaa altistuessaan auringonvalolle ja ilmalle, suosimme läpinäkymättömissä, ilmatiiviissä säiliöissä olevia seerumeja stabiilisuuden säilyttämiseksi.
 • Yrityksen maine ja arviot – Annoimme etusijalle vakiintuneet tuotemerkit, joilla on yleinen näyttö tehokkaista, korkealaatuisista tuotteista asiakasarvostelujen perusteella.
 • Arvo – Vaikka jotkin premium-vaihtoehdot tarjoavat poikkeuksellisia formulaatioita, sisällytimme myös edullisia apteekkilöytöjä eri budjetteihin.

Jatka lukemista saadaksesi yksityiskohtaiset arvostelut kaikista suosituimmista retinoliseerumeistamme, jotka voivat muuttaa haalistuvan ihon.

Mikä on Retinoli?

”Retinoli antaa keholle signaalin tuottaa kollageenia ja uusia soluja kiinteämpään ja sileämpään ihoon, samalla kun se vähentää hyperpigmentaatiota ja tukkeutuneita huokosia”, sanoo ihotautilääkäri tohtori Anne Chapas monitoimikyvystään. Silti supersankariainesosalla on haittapuolensa, nimittäin se, että se voi aiheuttaa kuivuutta ja ärsytystä varsinkin kylminä kuukausina, ja sillä on taipumus muuttua epävakaaksi (ja siksi tehottomaksi) hapen ja valon läsnä ollessa.

Kuinka paljon retinoli minun pitäisi käyttää?

”Kun kyse on retinolivoiteesta, on tärkeää tietää, kuinka suuri prosenttiosuus retinolia on kaavassa, jotta voidaan määrittää, tuottaako tuote todella kaikki A-vitamiinin loistavat edut”, tohtori Kim selittää. ”Tutkimukset ovat osoittaneet, että retinoli on noin 10 kertaa heikompi kuin reseptivahva retinoiinihappo, joten suosittelen yleensä tuotteita, joissa on vähintään 0,25 % retinolia.”

Kuinka usein minun tulee levittää retinoli?

Erityisesti ensimmäistä kertaa käyttäville retinolihoitoihin liittyy yleensä ärsyttävä sopeutumisaika. Käsikauppaa saatavat A-vitamiinivalmisteet, kuten ne, jotka sisältävät retinolia ja retinaldehydiä (usein lyhennetty verkkokalvoksi), ovat yleensä heikompia, koska ihon on muutettava ne retinoiinihapoksi ennen kuin ne voivat saada täyden vaikutuksen. Minkä tahansa retinoidin kanssa, varsinkin jos sinulla on herkkä iho, sinun on harjoitettava hillintää ja levitettävä herneen kokoinen tippa vain kerran tai kahdesti viikossa, kunnes ihosi tottuu.

Retinoliseerumin edut ja sivuvaikutukset

Ennen kuin sitoudut uuteen retinoliseerumiin, katsotaanpa lisää siitä, mitä retinoli tekee ja mitä on odotettavissa:

Edut

 • Stimuloi kollageenin tuotantoa – Lisääntynyt kollageeni silottaa ihoa tasoittaakseen ryppyjä ja nostaen notkoa.
 • Nopeuttaa solujen kiertoa – Nopeampi vaihtuvuus paljastaa kirkkaamman, nuoremman ihon ja avaa huokoset.
 • Häivyttää värjäytymistä – Ihon uusiutumisen nopeuttaminen vaalentaa ruskeita pilkkuja ja aknen jälkiä.
 • Parantaa rakennetta – Retinoli uudistuu lisäämällä hyaluronihappoa ja glykosaminoglykaaneja.
 • Hoitaa aknea – Retinoidit puhdistavat huokoset tukkivat roskat estämään aknea.

Sivuvaikutukset

 • Kuivuus
 • Ärsytys/punoitus (vähenee ajan myötä)
 • Lisääntynyt aurinkoherkkyys

Kun aloitat retinoli seerumi käytön, asteittainen päivittäminen auttaa minimoimaan sivuvaikutuksia. Käytä aina SPF 30+ aurinkovoidetta myös päiväsaikaan.

Kenen pitäisi käyttää retinoliseerumia?

Melkein jokainen, joka haluaa saavuttaa nuorekkaan ja eloisan ihon, voi hyötyä retinoliseerumin lisäämisestä hoito-ohjelmaan. Ne 20-30-vuotiaat, jotka alkavat huomata varhaisia ikääntymisen merkkejä, saavat eniten ennaltaehkäisevää arvoa. Kuitenkin yli 40-, 50- ja 60-vuotiaat käyttäjät kokevat edelleen positiivisia vaikutuksia, jotka saavat ihon näyttämään raikkaammalta ja terveemmältä.

Retinoli on myös fiksu valinta niille, jotka kamppailevat aikuisten aknen, tummien läiskien tai laajentuneiden huokosten kanssa kuorivien ominaisuuksien ansiosta. Ihmiset, joilla on herkkä iho, hyötyvät edelleen asianmukaisista varotoimista ja miedommista kaavoista.

Kuinka sisällyttää retinoliseerumi rutiiniin?

Tehokkaan retinoliseerumin käyttöönotto vaatii huolellisuutta ärsytyksen välttämiseksi ja tulosten maksimoimiseksi:

 • Käytä yöllä – Levitä seerumia vain ennen nukkumaanmenoa auringon herkkyyden välttämiseksi. Pese kasvot etukäteen ja odota, kunnes ne ovat täysin kuivia.
 • Aloita hitaasti – Aloita levittämällä 2–3 yön välein ensimmäisten 2 viikon ajan, sitten lisää joka toinen ilta 2 viikon ajan lisää ja työskentele iltaisin. Seuraa ihon sietokykyä tarkasti.
 • Moisturize After – Seuraa seerumia välittömästi miedolla kosteusvoiteella estääksesi kuivumisen, koska retinoidit imevät vettä iholta.
 • Käytä SPF:ää päivittäin – Levitä uskonnollisesti laajakirjoinen SPF 30 aurinkovoidetta meikin alle suojaamaan UV-vaurioilta. Lopeta seerumin käyttö, jos ilmenee polttamista/kuorintaa.

Takeaway – mikä retinoliseerumi sinun kannattaa valita?

Yhdessä näistä parhaista retinoliseerumeista rohkaisee kollageenin uusiutumista ja nopeampaa solujen kiertoa, jolloin ihon rakenne ja sävy uudistuvat, nuorekkaat. Kaiken kaikkiaan huomasimme, että The Ordinary Retinol 0,5% -emulsion tarjoaa ensikertalaisille retinoidien käyttäjille ärsyttämättömän tavan rakentaa toleranssia ja todistetusti ikääntymistä estävä vaikutus lyömättömään hintaan.

Riippumatta iästäsi tai ihon tilasta, retinoliseerumin integrointi auttaa saavuttamaan tavoitteesi kohti tervettä, säteilevää ihoa. Muista vain noudattaa varotoimia, lisätä käyttöä hitaasti, kosteuttaa ahkerasti ja käyttää aina SPF:ää. Ihosi kiittää sinua tulevina vuosina!

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *