7 paras partakone – kuinka valita sähköinen parranajokone?

Ajatko koko kasvosi päivittäin, puhdistat juonteet kerran viikossa tai mitä tahansa siltä väliltä, paras partakone on välttämätön hoitorutiinisi kannalta.

Ajelimme koko parta pois uudestaan ja uudestaan (ja uudestaan) kuukauden aikana testaamalla 7 paras miesten parranajokone kiinnittäen huomiota siihen, kuinka mukavaa ja helppoa oli ajaa jokaisella parranajolla ja kuinka läheltä parranajo kukin tarjosi. Muutaman pilkun ja viikon jälkeen, kun emme tunnistaneet itseämme peilistä, kaksi partaveitsiä (ahem) teki leikkauksen.

paras partakone miesten

luettelo 7 paras partakone (Kaikille kasvoille)

Oletko valmis päivittämään aamurutiiniasi? Tässä on 7 paras parranajokone valintamme hintapisteistä ja parranajokone tyypeistä:

 1. Braun Sarja 9 Pro 9476cc – Paras partakone
 2. Philips Series 7000 S7786/55 – hyvä kakkonen parranajokone
 3. Remington F5000 – hyvä ja edullinen parranajokone
 4. Philips Shaver series 9000 – hyvä partakone herkälle iholle
 5. Philips One Blade – Paras parranajokone

1. Braun Sarja 9 Pro 9476cc – Paras partakone

paras parranajokone kaikille kasvoille

Paras valintamme ensiluokkaiseen parranajokokemukseen on Braun Series 9 Pro Electric Shaver. Brändin uusimpana lippulaivana Saksan suunnittelema paras älykäs partakone mukauttaa leikkausnopeuden ainutlaatuiseen kasvojen karvojen tiheyteen.

Braunin vallankumouksellisella AutoSensing-tekniikalla varustetut viisi synkronoitua parranajoelementtiä vangitsevat asiantuntevasti jokaisen karvan mahdollisimman pienellä vedolla. Kääntyvä parranajopää ja joustava kampasuojus seuraavat tarkasti kasvojen muotoja helpottaen liukumista.

Nauti virheettömästä märkä- tai kuivaparranajosta pysyvällä tehokkuudella ja teholla. Pitkäkestoinen litiumioniakku tarjoaa 60 minuutin langattoman käytön 1 tunnin latauksella. Matkavalmius PowerCase säilyttää, puhdistaa ja lataa parranajokoneen hygieenisesti jopa kuuden viikon kannettavaksi ajaksi.

paras partakone

Luokkansa parhaan suorituskyvyn kaikilla mittareilla, mukavuudesta käyttömukavuuteen, Braun Series 9 Pro on sähköparranajokonemarkkinoiden kärjessä. Vaikka se on kallis, se on pehmein ja hienostunein parranajokokemus, jonka rahalla voi ostaa.

Avainominaisuudet:

 • AutoSensing-moottori havaitsee parran tiheyden ja mukautuu siihen
 • 60 minuutin langaton käyttöaika 5 minuutin pikalatauksella
 • Märkä ja kuiva vedenpitävä parranajokone
 • 5 synkronoitua parranajoelementtiä ihosuojalla
 • Automaattinen puhdistus- ja latausasema

2. Philips Series 7000 S7786/55 – hyvä kakkonen parranajokone

Philips Series 7000 S7786/55 ansaitsee korkeat arvosanat kaikissa testiluokissamme sähköparranajokoneen rankingissamme. Mukana ääriviivoja seuraavilla 360° MultiPrecision -päillä, Philips nostaa ja leikkaa jopa 20 % enemmän hiuksia yhdellä siirrolla pituudesta tai tasaisuudesta riippumatta.

V-Track-tarkkuusterillä ja 45 itseteroittuvalla jyrsimellä varustettuna, jopa tiheä 3-päiväinen sänki on täysin mahdotonta. Series 7000 liukuu pehmeästi iholla maksimaalisen mukavuuden saavuttamiseksi.

Täysin vedenpitävän Wet & Dry -tekniikan avulla voit ajaa parranajogeelistä vaahtoon tai upottaa sähköisen parranajokoneen jopa 3 metrin syvyyteen. Sisäänrakennettu ponnahdusleikkuri viimeistelee viikset ja pulisonkit. Ja intuitiivinen käyttöliittymä näyttää akun keston ja matkalukon tilan yhdellä silmäyksellä.

Jos et tarvitse kaikkia ensiluokkaisia kelloja ja pillejä, mutta silti odotat räätälöityä mukavuutta, Philips Series 7000 tarjoaa loistavan paras parranajokone suorituskyvyn satoja halvemmalla.

Avainominaisuudet:

 • V-Track-tarkkuusterät ja 45 itseteroittuvaa leikkuria
 • 360° MultiPrecision-päät taipuvat 8 suuntaan
 • Täysin vedenpitävä Wet & Dry -tekniikka
 • Mukana pop-up-tarkkuustrimmeri
 • Jopa 60 minuuttia johdotonta käyttöä yhdellä latauksella

3. Remington F5000 – hyvä ja edullinen parranajokone

Remington F5-5800 parranajokone todistaa, että sinun ei tarvitse kuluttaa omaisuuksia saadaksesi tasaisen sänkittömän tuloksen. Tämä arvovalikoima maksaa murto-osan Braunista ja Philipsistä, ja siinä on edelleen Intercept Shaving Technology – kaksi kalvoa, joiden välissä on sisäterä pidempien karvojen esileikkaamiseen.

Joustava kääntyvä pää liukuu helposti maksimaalisen ihokosketuksen saavuttamiseksi niskan, leuan ja hankalan leuan yli. Tässä ei ole mitään hienoa, mutta Remington pilkkoo johdonmukaisesti ilman röyhelöitä. Vedenkestävän pään huuhtelu jokaisen käyttökerran jälkeen estää roskien kertymisen, joten puhdistusasemaa ei tarvita.

Avainominaisuudet:

 • Kaksoiskalvo keskimmäisellä leikkausleikkurilla
 • Kääntyvän pään joustavuus
 • 60 minuuttia johdotonta parranajoa yhdellä latauksella
 • Vedenkestävä helppoon puhdistukseen
 • Pop-up-yksityiskohtien trimmeri

4. Philips Shaver series 9000 – hyvä partakone herkälle iholle

paras partakone ostajat, jotka pitävät pyörivän tekniikan muotoja noudattavasta joustavuudesta, etsivät Philips Norelco 9700:aa. Philips kehitti pyörivää parranajoa käyttämällä kolmea erillistä foliopäätä, joiden alla pyörivät miellyttävästi.

8-suuntaiset ContourDetect-päät kääntyvät saumattomasti, ja jokainen kalvo mukautuu itsenäisesti kasvosi ainutlaatuisiin huippuihin ja laaksoihin. Integroitu ulosvedettävä trimmerikiinnike viimeistelee reunat tarkasti.

Älykäs anturitekniikka lukee ja mukauttaa automaattisesti parranajokoneen nopeutta, mikä parantaa huomattavasti mukavuutta. Myös puhdistaminen on helppoa – työnnä se mukana tulevaan SmartClean-asemaan ja anna automatisoidun järjestelmän tehdä taikuuttaan.

Hemmottele itseäsi markkinoiden partakone kokemuksella ja nauti huomattavasti tasaisemmasta ihosta. Philips Norelco tarkistaa kaikki laatikot mukauttamisesta mukavuuteen.

Avainominaisuudet:

 • Contour Detect Technology 3 pyörivällä päällä
 • Sisäänrakennettu ulosvedettävä trimmeri
 • 60 minuuttia langatonta käyttöä
 • Yhteensopiva SmartClean-puhdistusjärjestelmä
 • Mukana matkalaukku ja partamuotoilulaite

5. Philips One Blade – Paras parranajokone

paras hyvä parranajokone

Miehet, joilla on helposti ärsyyntynyt iho, tietävät, kuinka mukavaa parranajoa on vaikea löytää. Mutta Philips Series 9000 S9031/12 katkaisee tämän kierteen kevyesti liukuvilla V-Track PRO+ -terillä. Philips on suunnitellut tämän parranajokone tukemaan herkkää ihoa, ja se on täynnä mukavuutta parantavia innovaatioita, kuten täysin pyörivä pää ja AquaTec-tiiviste.

Nostettava ja leikattava kaksoisterätoiminto ohjaa karvat sujuvasti parhaaseen leikkausasentoon estäen hinaamisen ja vetämisen. Lisää henkilökohtainen tehonvalvonta ja hienostunut käyttöliittymä, ja Series 9000 tarjoaa räätälöidyn herkän ihon ratkaisun.

Kyllä, hintalappu ylittää budjettivalinnat. Mutta niille, joiden kaula punoittaa yhdellä silmäyksellä, rauhoittava tekniikka ja tarkka personointi tekevät joka pennin arvokkaan. Hoida ihoasi oikein Philipsin parranajotieteen avulla.

Avainominaisuudet:

 • V-Track PRO+ -terät nosto- ja leikkaustoiminnolla
 • Täysin pyörivät parranajopäät
 • Sisäänrakennettu SkinIQ-tekniikka
 • AquaTec wet & dry -tekniikka
 • Henkilökohtaiset tehoasetukset

Mitä etsiä paras sähköistä partakone?

Sähköinen partakone käytä värähteleviä teriä kalvojen alla tai pyöriviä teriä kasvojen karvojen leikkaamiseen. Ne tarjoavat nopean ja helpon parranajon ilman parranajovoidetta tai vettä. Mutta kaikki sähkö parranajokone eivät tuota mukavia, ärsyttämättömiä tuloksia.

Tässä ovat tärkeimmät tekijät, jotka on otettava huomioon ostoksia tehdessä:

 1. Parranajopään tyyppi

Pyörivissä parranajokoneissa on pyörivät terät, jotka leikkaavat viikset samalla tavalla kuin manuaalinen parranajo. Sopii hyvin pitkälle tai kiharalle parralle. Pyörijät seuraavat tarkasti kasvojen muotoja, mutta lyhyemmät sänki saattavat jäädä huomiotta.

Folioparranajokoneissa on värähtelevät terät ohuen rei’itetyn kalvon alla. Tehokkaan ja tasaisen parranajon kalvot vangitsevat helposti ohuet tai tasaisesti makaavat karvat, mutta mukautuvat vähemmän kasvojen muotoihin.

Jos sinulla on paksut, kiharat viikset, pyörivät mallit tuottavat yleensä parempia tuloksia. Parralle ohuelle tai harvalle parralle folioparranajokoneet toimivat yleensä parhaiten.

Joissakin huippuluokan sähköparranajokoneissa on myös trimmeriliittimet, jotka sopivat täydellisesti pulisonkien tai viiksien hoitoon.

 1. Teho ja nopeus

Tehokkaammat moottorit mahdollistavat nopeamman terän liikkeen tehokkaamman parranajon aikaansaamiseksi. Jos sinulla on karkeaa tai tiheää kasvojen karvojen kasvua, etsi malli, jolla on vähintään 10 000 leikkausta minuutissa. Hienolle tai harvalle parralle alempi teholuokitus, noin 6 000–8 000 CPM, toimii yleensä hyvin.

 1. Akun kesto

Langattomat sähk öparranajokoneet mahdollistavat joustavuuden kotona tai tien päällä. Budjettiystävälliset mallit voivat tarjota vain 30 minuuttia käyttöaikaa. Mutta monet premium-vaihtoehdot voivat nyt toimia yli tunnin yhdellä latauksella.

Jos parranat vain satunnaisesti, lyhyempi akun käyttöikä on todennäköisesti hyvä. Päivittäistä käyttöä varten etsi vähintään 50 minuuttia parranajoaikaa ennen kuin tarvitset lataamista.

 1. Märkä/kuivatoiminto

Jotkut sähköparranajokoneet toimivat kätevästi kuivalla iholla tai jopa suihkussa parranajogeelin tai -voiteen kanssa. Märkä-/kuivaparranajokoneet lisäävät joustavuutta, vaikka kaikki eivät ole yhtä vedenpitäviä. Tarkista valmistajan arviot ennen käyttöä vedessä.

 1. Näytöt ja ominaisuudet

Akun varaustason osoittimista matkalukkoihin ja lataustelinevaihtoehtoihin, lisäominaisuudet vaihtelevat suuresti parranajokoneiden välillä. Päätä, mitkä ovat rutiinisi kannalta hyödyllisimpiä, ennen kuin rajaat valintoja.

 1. Budjetti

Sähköparranajokoneen perusmallien hinta on noin 50 euroa tai vähemmän. Lisävarusteilla ja ominaisuuksilla keskihintaiset vaihtoehdot maksavat 100–200 euroa. Tehokkaat parranajokoneet huippuominaisuuksilla voivat maksaa jopa yli 300 euroa. Aseta realistiset odotukset rahalle ennen ostosten tekemistä.

Kun tasapainotat nämä tekijät yksilöllisen viiksityyppisi ja herkkyyksiesi kanssa, löydät varmasti paras parranajokone tarpeisiisi vastaavan.

Tärkeimmät takeawayt:

Erittelemme tärkeimmät vinkit paras partakone valitsemiseksi ostopäätöksesi yksinkertaistamiseksi:

 • Pyörivät parranajokone seuraavat paremmin kasvojen muotoja, kun taas foliomallit tarjoavat nopeamman ja tarkemman silppuamistehokkuuden.
 • Märkä-/kuivaparranajokoneet mahdollistavat sekä kuivan ajon että vaahdon/geelin joustavuuden. Tarkista vedenkestävyys ennen märkäkäyttöä.
 • Lisätyt ominaisuudet parantavat käyttömukavuutta, mutta lisäävät kustannuksia. Tiedä, mitkä ovat välttämättömiä rutiinisi kannalta vai mitkä mukavat lisät.
 • Varaosat on vaihdettava vuosittain. Puhdista ja lataa kunnolla jokaisen käytön jälkeen.
 • Huippuluokan sähköparranajokone tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn, mutta myös alle 50 dollarin budjettivaihtoehdot toimivat luotettavasti.

Oikean parhaan partakone löytäminen tarkoittaa yksilöllisen partatyypin ja herkkyyden tasapainottamista asiantuntijoiden suositusten kanssa. Pidä nämä vinkit mielessäsi hakua tehdessäsi!

Usein kysytyt kysymykset aiheesta hyvä parranajokone

Mikä on paras vaihtoehto parranajolle?

”Yleensä on parasta käyttää terävää partakoneen terää ja parranajovoidetta kaikilla kehon alueilla saadakseen mahdollisimman läheisen parranajon”, sanoo New Yorkin ihotautilääkäri Elyse Love, M.D.

Onko parempi ajaa parranajokoneella vai terällä?

Säilytätpa siististi ajeltua ulkoasua, kesytät täyttä partaa tai leikkaat pulisontan ympärille, sähköparranajokone on todennäköisesti pätevä. – Sähköparranajokoneita pidetään usein hieman turvallisempina, ja ne aiheuttavat harvemmin naarmuja ja viiltoja, joita on helpompi aiheuttaa käytettäessä tavallista partakoneen terää

Tarvitsevatko sähköparranajokoneet erityiskäsittelyä tai huoltoa?

Sähköparranajokoneet tarvitsevat vähemmän rutiinihoitoa kuin käsikäyttöiset partakone. Mutta roskien puhdistaminen jokaisen käytön jälkeen estää kerääntymisen. Kuluneiden kalvojen ja leikkuripalojen vaihtaminen vuosittain pitää leikkuukyvyn terävänä. Akkukäyttöisten mallien tulee latautua täyteen käyttökertojen välillä.

Miksi parranajokone vetää ja vetää puhtaan leikkaamisen sijaan?

Jos partakone vetää tuskallisesti viiksien leikkaamisen sijaan, terät on todennäköisesti vaihdettava kuukausien himmenevän kulumisen jälkeen. Likaiset tai tukossa olevat päät estävät myös terän oikean liikkeen. Puhdista roskat ja vaihda tylsät osat parantaaksesi leikkaustehoa.

Mikä aiheuttaa partakoneen kolhuja ja palovammoja sähköparranajokoneista?

Partaveitsen palovamma johtuu usein siitä, että ihoa käytetään liikaa parranajon aikana. Anna sähköparranajokoneen terien aina tehdä työnsä – lisävoimaa ei tarvita. Venytä ihoa kireäksi luisten alueiden, kuten leukojen ja kaulan, yli, ennen kuin liukuu parranajokone ääriviivojen yli.

Kuinka saan läheisemmän parranajon ilman ärsytystä?

Ihon kuorinta auttaa ensin parranajokonetta liukumaan tiiviimmin ihon päällä leikkauksen helpottamiseksi. Ajele kevyin, tasaisin vedoin lyhyin pyörivin liikkein – vältä nykivää edestakaisin raapimista. Hiustenhoitoaine pehmentää karkeita hiuksia. Viimeistele liukumalla parranajokone hankalia kohtia vasten viljaa.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *