7 miesten puolipitkät hiukset + paras hiusmallit vinkkejä

miesten puolipitkät hiukset saa huonon maineen, koska se on vain hankala vaihe lyhyiden ja pitkien kampausten välillä. Oikein tehtynä puolipitkät leikkaukset voivat kuitenkin tarjota täydellisen tasapainon hienostuneisuuden, tekstuurin ja muotoilun helppouden välillä.

Mahdollisuuksia on loputtomasti aina sotkuisista surffilookeista liukuviin alileikkauksiin ja vaivattomiin kiharoihin. Halusitpa sitten särmikkään tai ammattimaisen ilmeen, keskipitkä leikkaus antaa tarpeeksi pituutta volyymin ja virtauksen luomiseen ja samalla välttää pidempien tyylien vaatima ylläpito.

Tässä täydellisessä oppaassa käymme läpi kaiken, mitä sinun on tiedettävä, jotta voit rokata puolipitkiä hiustenleikkauksia, mukaan lukien Kuumimmat miesten hiusmallit puolipitkä trendit.

Lisäksi runsaasti inspiraatiota parhaista julkkistyyleistä ja hiustuotteista, jotka viimeistelevät lookin.

miesten puolipitkät hiukset

Jos luulet, että puolipitkät hiukset ovat vain teini-ikäisten ja parturia ahdistuneesti välttelevien harrastajien juttu, on aika ajatella uudelleen. Jotkut siisteimmistä leikkauksista odottavat tuossa puolivälissä.

Top 7 miesten puolipitkät hiukset

tässä on luettelo suosituimmista nykyaikaisista miesten puolipitkät hiukset ja hiusmallit, jotka tekevät aaltoja miesten muodissa.

 1. Teksturoitu surffaaja tyyli
 2. Slicked Back Undercut
 3. Klassinen sivuosa
 4. Teksturoitu leikkaus
 5. Kihara leikkaus
 6. Teksturoitu Quiff
 7. Löysät puolipitkät aallot

1. Teksturoitu surffaaja tyyli

Tässä sotkuisessa tyylissä, joka jäljittelee tuulen pyyhkimiä merilukkoja, käytetään suolasumutteita ja muotoilutuotteita, jotka luovat tuuhean tekstuurin. Se tuo vaivatonta viileyttä miesten puolipitkät hiukset.

Miten se muotoillaan:

 • Levitä merisuolasuihketta tasaisesti kosteisiin hiuksiin.
 • Rypistä hiukset ylöspäin päistä, jotta ne saavat tekstuurin.
 • Anna ilmakuivua sotkuisen lopputuloksen aikaansaamiseksi tai föönaa sotkevilla sormilla enemmän kiillotusta varten.
 • Viimeistele mattapintaisella muotoiluvoiteella tai savella kevyen pidon saamiseksi.

2. Slicked Back Undercut

Raikas ja kiillotettu tyyli yhdistää slick back -pituuden yläosassa ja tiiviisti leikatut sivut ja takaosan. Se sopii yhtä hyvin toimistoon kuin illanviettoon.

Näin muotoilet sen:

 • Levitä nikkelin kokoinen tuutti kiiltävää pomadea tasaisesti kuiviin hiuksiin.
 • Käytä hienohampaista kampaa tasoittaaksesi hiukset tiukasti taaksepäin otsalta.
 • Pujota sivut korvien taakse ja muotoile mahdolliset harhailevat hiukset paikoilleen.

3. Klassinen sivuosa

Todellinen puolipitkät hiukset mies, klassinen sivupartti viestii ajattomasta hienostuneisuudesta. Toiselle sivulle pyyhkäistynä latvan pituus pelaa lyhyempiä sivuja vastaan.

Näin muotoilet sen:

 • Levitä kuiviin hiuksiin herneen kokoinen määrä keskipitkää pitoa antavaa pomadetta.
 • Luo puhdas sivulook kampaamalla.
 • Sileytä raskaampi puoli taaksepäin ja pyyhkäise etukerrokset taakse ja poikki.

4. Teksturoitu leikkaus

Tämä karsittu versio lisää kerroksia ja kevyitä teksturointituotteita. Tuloksena on keskipitkä kampaus, jossa on luonnollisen näköinen virtaus.

Miten se muotoillaan:

 • Levitä teksturoiva voide tasaisesti pyyhekuiviin hiuksiin.
 • Anna luonnollisen kuivumisen tai nopean puhalluksen hiustenkuivaajalla.
 • Rypytä päät kevyesti ylöspäin volyymin saamiseksi.
 • Viimeistele kevyellä pitosuihkeella pitkäkestoisuutta varten.

5. Kihara sato

Päästä nuo herkulliset kiharat valloilleen! Tämä miesten puolipitkät hiukset leuan pituinen kihara sato juhlii kaikenlaisia kiharoita ja käämejä luonnollisella volyymilla.

Näin muotoilet sen:

 • Levitä kosteisiin kiharoihin nikkelin kokoinen määrä kiharoita määrittelevää voidetta tai vaahtoa.
 • Diffuusioi tai anna hiusten kuivua ilmakuivaksi, ja rypistä ajoittain.
 • Muotoile ja määritä kiharat tarpeen mukaan sormenpäillä.
 • Lukitse kosteus muutamalla pisaralla hiusöljyä latvoihin.

6. Teksturoitu Quiff

Tässä modernissa klassikossa yhdistyvät lyhyt takaosa ja sivut, joiden pituus on muotoiltu ylös ja eteenpäin pehmeäksi kiharaksi. Suuri korkeus ja tekstuuri nousevat keskiöön.

Teksturoitu Quiff puolipitkät hiukset miesten

Miten se muotoillaan:

 • Levitä kuiviin hiuksiin herneen kokoinen määrä teksturoivaa savea.
 • Käytä kampaa pyyhkäisemään tupeerausosa ylös ja eteenpäin.
 • Nosta ja muotoile paikalleen sormenpäillä tai harjalla.
 • Lukitse paikalleen keskipitoisella hiuslakkauksella.

7. Löysät puolipitkät aallot

Puolipitkät aallot luovat vaivattoman tasapainon kiillon ja huolettomuuden välille. Luonnollinen rakenne lisää viehättävyyttä.

Näin muotoilet sen:

 • Levitä pörröisyyttä estävää voidetta puhtaisiin, kosteisiin hiuksiin.
 • Diffuusioi tai kuivaa hiukset kokonaan ilmakuiviksi.
 • Määrittele aallot ja rakenne sormenpäillä.
 • Lukitse kosteus muutamalla pisaralla hiusöljyä vain päihin.
miesten hiusmallit puolipitkä

Miten kasvaa puolipitkät hiukset?

Aloitat lyhyemmällä tyylillä? puolipitkät hiukset miesten kasvattaminen vaatii hieman kärsivällisyyttä ja hienovaraisuutta. Noudata näitä vinkkejä, jotta saat prosessista kaiken irti:

 1. Trimmaa säännöllisesti

Trimmaus 6-8 viikon välein pitää latvat tuoreen näköisinä, ehkäisee hankalaa uloskasvamista ja vähentää hiusten halkeilua. Pyydä parturi-kampaajasi poistamaan irtotukkaa pituudesta tinkimättä.

 1. Shampoo säästeliäästi

Päivittäinen shampoopesu kuivattaa hiuksia ja päänahkaa. Sen sijaan shampoita vain 1-2 kertaa viikossa, jotta päänahan luonnolliset öljyt voivat kosteuttaa hiuksia. Huuhtele ja hiero päänahkaa sen sijaan päivittäin vedellä.

 1. Hoito johdonmukaisesti

Käytä ravitsevaa hoitoaineita jokaisen shampoon jälkeen, jotta kosteus saadaan lukittua hiuksiin, hiukset irtoavat ja ne pysyvät vahvoina uloskasvuvaiheen ajan.

 1. Muotoile tekstuurilla

Lisäämällä hiuksiin tuuheuttavaa vaahtoa, merisuolasuihketta tai teksturoivaa puuteria saat hiukset näyttämään täyteläisemmiltä ja tyylitellyimmiltä, kun ne kasvavat ulos.

 1. Kesytä harhailevat hiukset

Käytä keskipitkiä muotoilutuotteita, kuten vahoja, geelejä tai pomadeja, vetääksesi pois lentäviä hiuksia ja muotoillaksesi hiuksia. Kun hiukset pitenevät, sinulla on enemmän vaihtoehtoja lyhyempien palojen yhdistämiseen.

 1. Trimmaa säännöllisesti

Trimmaus 6-8 viikon välein pitää latvat tuoreen näköisinä, ehkäisee hankalaa kasvamista ja vähentää hiusten halkeilua. Pyydä parturi-kampaajasi poistamaan bulkki uhraamatta pituutta.

 1. Harkitse lisäravinteita

Biotiini-, sinkki-, E-vitamiini- ja kalaöljyvalmisteet tukevat tervettä hiusten kasvua. Pysy myös nesteytettynä ja syö ravinnerikkaita ruokia.

Muotoiluvinkkejä miesten hiusmallit puolipitkä

Oikeilla muotoilutuotteilla on suuri merkitys tyylin pitämisessä paikallaan ja lentojen estämisessä. Seuraa näitä ammattilaisten vinkkejä puolipitkien hiusten muotoiluun:

 1. Valmistele lämpösuojalla

Levitä lämpösuojaa ennen föönausta tai kuumien työkalujen käyttöä hiusten vaurioiden minimoimiseksi. Kokeile suihketta, seerumia tai pohjustusvoidetta.

 1. Lisää volyymia juurille

Volyymia lisäävä mousse, merisuolasuihke, kuivashampoo ja teksturoivat jauheet lisäävät nostetta ja täyteläisyyttä juurilla. Levitä kuiviin hiuksiin ja työstä latvaan.

 1. Muotoile osiin

Keskipitkiä tai pitkiä hiuksia on helpompi hallita ja silottaa osioissa. Aloita alhaalta ja työskentele ylöspäin.

 1. Hienonna pomadella

Käytä pientä määrää vahaa, pomadea tai geeliä tasoittaaksesi kärpäsliikkeitä ja hienovaraista muotoa sen jälkeen, kun päätyyli on saavutettu. Keskity vain reunoihin ja ylimpiin kerroksiin.

 1. Aseta se

Keskipitkä hiuslakka asettaa lookin paikoilleen, kun olet saavuttanut haluamasi tyylin. Suihkuta tasaisesti valmiin lookin päälle.

 1. Virkistä kuivashampoolla

Kuivashampoo imee öljyä ja lisää tekstuuria juuriin täydellisten pesujen välillä virkistääkseen kampauksia. Saatavana suihke- tai jauhemuotoja. Älä vain liioittele.

Jos etsit hyvännäköisiä pitkät hiustyyli, tämä saattaa auttaa sinua näyttää fiksummalta.

Keskeiset asiat

 • miesten puolipitkät hiukset tarjoavat monipuolisuutta sekä särmikkääseen että kiiltävään ulkoasuun, ja niiden ylläpito on vähäisempää kuin pidempien lukkojen.
 • Kasvaminen puolipitkät hiukset vaatii leikkauksia 6-8 viikon välein ja hoitoa hankalien vaiheiden ja halkaistujen päiden estämiseksi.
 • Esikäsittele lämpösuojalla ja kasvata hiusten juuria ennen kuin tasoitat ne paikoilleen pomadeilla tai savilla.
 • Valitse leikkaukset, jotka tasapainottavat ja korostavat kasvojen muotoasi ja hiusten luonnollisia ominaisuuksia.
 • Merisuolasuihkeet, teksturoivat jauheet, savet ja pomadit auttavat saavuttamaan miesten keskipitkät hiustyylit, joissa on virtausta ja joustavuutta.
 • Etsitpä sitten leppoisaa surffaustyyliä, hienostunutta sivuhaaraa tai täydellisesti irrotettuja kiharoita, puolipitkät hiukset tarjoaa molempien maailmojen parhaat puolet.

Oikealla strategisella leikkauksella ja tuotteilla puolipitkät leikkaukset antavat sinulle vapauden vaihtaa usein. Ei enää hankalia vaiheita – vain monipuolinen, kosketeltava rakenne ja loputtomasti erilaisia tyylejä.

Usein kysytyt kysymykset aiheesta puolipitkät hiukset miesten

Mitä hyötyä puolipitkät hiukset?

Keskikokoiset hiukset lisäävät volyymia ja tyylivaihtoehtoja ilman pitkien hiusten vaivaa tai erittäin oikoteitä; se saavuttaa ihanteellisen tasapainon ylläpidon, joustavuuden ja koostumuksen välillä.

Minkä pitkät on puolipitkä hiukset miehillä?

puolipitkä hiusmallit voidaan määritellä 2–4 tuuman (5–10 cm) pituiseksi. Niissä oli kuitenkin usein yhdistelmä leikkauksia, jotka voivat olla hyvin lyhyitä takana ja sivuilla. Esimerkiksi Fade- tai Undercut-hiusmallit yhdistettynä ylenpalttiseen volyymiin ovat erittäin suosittuja monien miesten keskuudessa.

Kuinka muotoilet miesten puolipitkä ohuet hiukset?

Yleensä haluat pitää kiinni hiustenleikkauksista, jotka ovat tiukempia sivuilla ja pidempiä ylhäältä. Ajattele: Quiff-hiustenleikkaukset, pompadours, kampa-overs ja sileä selkä. Nämä leikkaukset voivat teeskennellä täyteläisemmän ulkonäön, kun on aika muotoilla ohuet hiuksesi.

Mitkä kasvojen muodot toimivat parhaiten keskipitkillä hiuksilla?

Neliömäisiä kasvoja täydentävät haalistuneet sivut ja volyymi päällä pehmentämään; pitkät kasvot on tasapainotettu tilavuudella ylhäältä läheisemmillä sivuilla; pyöristetyt muodot tarvitsevat hyvin lyhyet sivut ollakseen ohuita; soikeat ja sydämen muodot sopivat useimpiin tyyleihin.

Kuinka usein sinun tulee leikata keskipitkät hiukset?

Leikkaa 6–8 viikon välein, kun kasvat puoli hiuksia, jotta voit minimoida kiusalliset vaiheet, antaa pituuden kerääntyä nopeammin ja estää hiusten katkeamista.

Mitkä tuotteet sopivat parhaiten muotoiluun?

Merisuola-suihke, teksturointijauhe, savi ja pomadi antavat keskipitkille hiuksille monipuolisuutta sotkuisten, volyymien, tasoitettujen tai leikattujen tyylien saamiseksi.

Kuinka lisäät volyymia puolipitkiin hiuksiin?

Lisää volyymia levittämällä volyymia lisäävää moussea, merisuolasuihketta tai teksturoivaa puuteria, joka on kohdistettu juuriin, kun hiukset ovat kuivia ja pehmentävät löysät säikeet.

Mikä on paras tapa silottaa ja hienosäätää kärpäsiä?

Käytä pientä määrää pomadia, vahaa tai geeliä, joka on kohdistettu vain hiusrajalle ja kruunulle tasoittaaksesi lentää häiritsemättä yleistä tyyliä.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *