Miesten pitkät hiukset – 6 paras pitkä hiusmalli näyttää stylistiksi

Olet onnistuneesti kasvattanut hiuksesi, ja nyt on aika valita paras pitkät hiukset, joka sopii hiuksiisi ja elämäntyyliisi.

Miesten pitkät hiukset ovat muodissa, ja kun tarjolla on niin monia nykyaikaisia leikkauksia ja tyylejä, oikean hiustyylin löytäminen voi olla haastavaa.

Rohkeat ja rohkeat viikinkimiesten pitkät kampaukset, kuvioidut aallot, vaalennettu vaalea ja korkkiruuvikiharat ovat vain osa pitkistä hiuksista, jotka saavat miehen erottumaan joukosta.

Pitkien hiusten rokkaamisessa on kyse itsevarmuudesta ja asenteesta. Jos haluat varmistaa, että pitkät hiuksesi ovat miestapahtuma, lue eteenpäin ja löydä parhaat miesten pitkä hiusmalli.

miesten pitkät hiukset

Miksi pitkät hiukset miehellä ovat yleistymässä?

Mikä on miesten pitkät hiustyylit suosion kasvun takana? Joitakin keskeisiä syitä ovat:

 • Monipuolisuus – Miesten pitkät hiuks vetoidaan käyttää niin monella tavalla, aina ponnarista poninhäntään, puoliksi päivitettyyn kampaukseen ja löysään tekstuuriin. Muotoiluvaihtoehdot ovat loputtomat.
 • Luovuus – Pitkien hiusten avulla voit todella kokeilla tekstuurin muotoilua ja uusia muotoja. Miesten keskipitkät ja pitkät kampaukset antavat miehille mahdollisuuden tutkia luovaa puoltaan.
 • Varmaa maskuliinisuutta – Koska pidempiä hiuksia pidettiin aiemmin naisellisempana ilmeenä, itsevarmat miehet nauttivat siitä, että he tekevät siitä omansa. Tyyli huokuu rentoa itsevarmuutta.
 • Vähän huoltoa – Usko tai älä, mutta pidemmät miesten kampaukset eivät vaadi yhtä paljon hoitoa kuin keskipitkä tyyli. Paino auttaa hiuksia pysymään paikoillaan.

Katsotaanpa tarkemmin joitakin muodikkaimpia miesten pitkä hiusmalli, jotka ovat täysin trendikkäitä vuonna 2024.

miksi miehellä joilla on pitkät hiukset ovat yhä suositumpia

6 miesten pitkät hiukset ja hiusmallit

Kaikki nämä pitkät hiustyylit näyttävät upeilta, mutta pidä mielessä hiustekstuurisi ja kasvojen muoto. Inspiroidu, mutta löydä pitkä tyyli, joka sopii sinulle parhaiten.

 1. Pitkät surffaajan hiukset
 2. Pitkät kiharat hiukset
 3. Pitkät suorat hiukset keski- tai sivulohkolla
 4. Teksturoidut pitkät hiukset + Taper Fade
 5. Moderni mullet
 6. Man Bun hiusmallit

1. Pitkät surffaajan hiukset

Jos sinulla on luonnostaan vaaleat tai vaaleanruskeat hiukset, harkitse ehdottomasti surffaaja-lookia. Alle olkapään pituuden putoavat hiukset ja kohmeiset aallot tekevät siitä vaivattoman siistin tyylin.

Pitkät surffaajan hiukset miehille

Pyydä stylistiäsi leikkaamaan pitkät kerrokset, jotka korostavat liikettä ja luonnollista rakennetta. Muotoile sitten merisuolasuihkeella, jotta saat elävän rantatunnelman.

2. Pitkät kiharat hiukset

Hyväksy kihara! Pitkät löysät kiharat ovat nykyään niin upea look miehillä. Oikeilla hiustuotteilla kiharat hiukset näyttävät kiillotetuilta mutta silti koskettavilta.

Leikkaa hiukan kerroksia, jotta kiharat muotoutuvat, ja käytä kosteuttavaa kiharrusvoidetta ja -geeliä rakenteen määrittelemiseksi. Kammaa sormikammalla rentoa jälkeä varten.

3. Pitkät suorat hiukset keski- tai sivulohkolla

Pitkät, suorat hiukset ovat ehkä miesten pitkät hiustyylit monipuolisin. Niitä voidaan muokata mihin tahansa rokkarihiuksista tyylikkäisiin herrasmiestyyleihin.

pitkät suorat hiukset

Keski- tai sivuosat luovat mukavan siistin lopputuloksen. Käytä kevyttä muotoiluvoidetta tai -voidetta, joka poistaa kärpäsliekit ja lisää kiiltoa, jotta hiuslankasi olisivat silkkisen näköiset.

4. Teksturoidut pitkät hiukset + Taper Fade

Yksi tapa pitää miesten pitkät hiukset siistin ja maskuliinisen näköisinä on yhdistää ne hyvin lyhyisiin sivuihin. Pyydä parturi-kampaajaltasi korkeaa tai keskimmäistä taper-fadea.

Anna latvassa pituuden pudota olkapäille tai sen yli. Käytä mattavahaa tai teksturoivaa savea erottelun ja luonnollisen volyymin luomiseksi.

5. Moderni mullet

Mulletit ovat tehneet ironisen paluun viime vuosina. Se voi vaikuttaa törkeältä, mutta ne voivat itse asiassa näyttää todella siistiltä. Tärkeintä on pitkä se modernina.

Hanki lyhyt kapeneva tai haalistunut leikkaus sivuilta ja lisää volyymia yläosaan. Pidä takapituus jossain kauluksen ja olkapäiden välissä. Teksturoi merisuolasuihkeella.

6. Man Bun hiusmallit

Tässä vaiheessa yläsolmupulla on standardi miesten pidempien kampausten joukossa. Korkea tai matala, sotkuinen tai sileä – pulla huokuu käytännöllistä viileyttä.

Miespulla toimii parhaiten, kun hiukset ovat yli 5 tuuman pituiset. Vedä taakse poninhännäksi ja kierrä sitten pituus vaakasuoraan muodostaaksesi pullaa. Kiinnitä ponnari nuppineuloilla.

Muotoiluvinkkejä miesten, joilla on pitkät hiukset

Miesten pitkien hiusten muotoiluun pääseminen vaatii harjoittelua. Mutta hallitse muutama keskeinen tekniikka ja tuote, niin saat upean näköiset hiukset.

 1. Anna kuivua ilmakuivaksi – Anna hiusten kuivua ilmakuivaksi suurimmaksi osaksi ennen lämpövälineiden käyttöä. Ilmakuivaus säilyttää kosteustasapainon ja vähentää vaurioita.
 2. Tunne tekstuurisi – Mieti, ovatko hiuksesi yleensä karkeat, paksut, ohuet, öljyyn tai kuivuuteen taipuvaiset. Tämä määrittää, mitkä tuotteet toimivat parhaiten.
 3. Työskentele osioittain – Pitkät hiukset voivat tuntua pelottavalta muotoilla kerralla. Jaa hiukset osiin klipseillä ja muotoile sitten yksi osa kerrallaan.
 4. Muotoile ylösalaisin – Käännä hiukset ylösalaisin muotoilua varten. Näin hiukset putoavat luonnolliseen osaansa ja volyymi jakautuu tasaisesti.
 5. Befriend Dry Shampoo – Pidennä pesujen välisiä päiviä ja lisää rakennetta kuivashampoolla. Se imee öljyt juurista ja virkistää hiuksia.
 6. Käytä lämpösuojaa – Suojaa säikeet muotoiluvaurioilta. Lämpösuojasuihke tai -seerumi suojaa rikkoutumiselta.
 7. Pehmeät lisävarusteet – Jos vedät hiuksia taaksepäin, vältä tiukkoja kuminauhoja. Kiedo hiussiteet pehmeällä kankaalla tai harkitse kuvioituja scrunchieita, jotta ne eivät repeä ja halkeile.

Vinkkejä pitkien hiukste hoitoon miehille

Pitkien hiusten kasvattaminen ja niiden pitäminen terveinä vaatii sitoutumista hyvään hiustenhoitorutiiniin.

Noudata näitä vinkkejä häikäisevien pitkkat hiukset ylläpitämiseksi:

 • Hanki säännölliset trimmit – Varaa trimmit 8 viikon välein, jotta vältät repaleisten päiden nousun hiusakselille. Pyydä pitkiä kerroksia.
 • Shampoohuuhdo harvemmin – Liiallinen pesu vie olennaisen kosteuden. Rajoita puhdistus kahteen kertaan viikossa ja huuhtele päivittäin.
 • Valitse hellävaraisia tuotteita – Etsi kosteuttavia shampoota ja silikonittomia hoitoaineita, jotta vältät hiusten muodostumisen.
 • Irrota märät hiukset – Käytä märkiin hiuksiin leveähampaista kampaa, jolla voit poistaa irtonaiset hiussäikeet rikkoutumatta.
 • Nuku suojattuna – Suojaa pitkät hiukset yön yli. Löysä palmikko, ananaspulla tai satiininen tyynyliina estää takertumisen.
 • Naamioi viikoittain – Tunkeutuvat kookosöljyiset hiusnaamiot täydentävät kosteutta ja tekevät hiuksista kiiltävät.
 • Harjaa ennen pesua – Purista hiukset ensin märällä harjalla, jotta vältät solmujen repimisen suihkussa.
 • Rajoita lämpömuotoilua – Anna hiusten kuivua ilmavasti ja käytä kuumia työkaluja vain tarvittaessa. Kuumakäsittely ilman kuumia työkaluja säilyttää hiusten eheyden.

myös jos sinulla on ongelmia pitkien hiusten kiinnittämisessä, tarkista sitten oppaamme paras hiusvaha miehille tämä tekee hiuksistasi hyvässä kunnossa.

Keskeinen asia

Yhä useammat miehet käyttävät nykyään pitkät hiusmallit. Hiusten kasvattaminen avaa monia jännittäviä muotoiluvaihtoehtoja.

Pitkät hiukset huokuvat viileää itsevarmuutta aina rocktähden hiusmallit tyylikkäisiin herrasmiesleikkauksiin ja käytännöllisiin miehen pulliin.

Kunhan sitoudut johdonmukaiseen hiustenhoitoon, jossa keskitytään kosteutukseen ja vaurioiden ennaltaehkäisyyn. Leikkaa hiukset säännöllisesti. Hallitse muotoilutekniikat ja tuotteet, jotka sopivat hiustyylillesi.

Nauti sitten kaikesta siitä monipuolisuudesta, luovuudesta ja taiteellisuudesta, jonka pitkät hiukset mahdollistavat! Kokeile vapaasti, kunnes löydät suosikkipitkän kampauksesi.

katso myös tämä uusin trendit miesten hiusmallit niin saat saada parempi käsitys kampauksen

Usein kysytyt kysymykset aiheesta miesten pitkät hiukset

Ennen kuin aloitat pitkän hiuksen matkan miehenä, on hyödyllistä saada vastauksia joihinkin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Minkä pituiset hiukset ovat pitkät?

Hiukseni ovat 16 tuumaa pitkät, eli pari senttiä hartioideni alapuolella, ja voin helposti vetää ne poninhännäksi tai pulliksi.

Miten laittaa pitkät hiukset yöksi?

Jos haluat suojata pitkät hiukset yöllä, sido ne löysään letitykseen, kiedo ne silkkihuiviin, käytä pehmeää hiuslenkkiä löysän poninhännän tekemiseen tai nuku satiinityynyn päällä.

Mistä tietää sopiiko pitkät hiukset?

Kyllä, miesten pitkien hiusten pitäminen on yhä suositumpaa ja hyväksytympää, mikä avaa luovia muotoiluvaihtoehtoja, kuten miestukan.

Mistä tiedät, sopivatko pitkät hiukset sinulle?

Pitkät hiukset sopivat yleensä hyvin miehille, joilla on soikeat, pitkät, timantti- tai kolmionmuotoiset kasvot, sillä ne luovat tasapainoa, tai miehille, joilla on suorat tai aaltoilevat hiukset, jotka voivat kasvaa hyvin pitkiksi.

Kuinka kauan miehellä kestää kasvattaa hiuksensa?

Useimmat miehet voivat odottaa hiustensa kasvavan olkapään pituisiksi 1-2 vuoden kuluessa. Hiusten keskimääräinen kasvunopeus on noin 1/2 tuumaa kuukaudessa. Olkapään pituutta pidemmät hiukset voivat kestää yli 2 vuotta. Leikkaukset matkan varrella säilyttävät latvat, mutta eivät varsinaisesti lisää nopeutta.

Minkä pituiseksi miesten voi laittaa hiuksensa ylös?

Sinulla on todennäköisesti riittävästi pituutta, jotta voit vetää poninhännän tai peruspullan noin 8 tuuman kohdalla. Tietyt tyylit, kuten punokset, saattavat vaatia ensin lähemmäs 12-16 tuuman kasvua. Suunnittele etukäteen.

Ovatko pitkät hiukset vaativat paljon huoltoa?

Yllättäen pidemmät hiukset vaativat yleensä harvemmin muotoilua kuin lyhyemmät leikkaukset. Paino auttaa tasoittamaan ja pitämään muodon. Pitkät hiukset vaativat kuitenkin enemmän huomiota pesussa ja hoidossa, jotta kosteus säilyy ja irrotus onnistuu.

Toimivatko pitkät hiukset harvennettujen tai taantuvien hiusten kanssa?

Kyllä. Itse asiassa pidemmät hiusmallit voivat naamioida miesten kaljuuntumisen alkuvaiheet. Temppu on välttää tiukkoja vetäviä tyylejä ja käyttää tuuheuttavia tuotteita tiheyden saavuttamiseksi. Pyydä stylistiä tekemään kerroksellisia leikkauksia, jotta saat hiuksiin mahdollisimman paljon täyteläisyyttä.

Miten nukut pitkien hiusten kanssa miehenä?

Hiusten suojaaminen yön yli auttaa sinua heräämään sileillä ja mutkattomilla hiuksilla. Joitakin ehdotuksia: sido hiukset löysästi kiinni, nuku löysässä letissä, käytä satiinista tyynyliinaa tai kiedo hiukset silkkihuiviin.

Pitäisikö miesten hoitaa pitkiä hiuksia?

Kyllä! Hoitoaine on välttämätöntä, jotta pitkät hiukset pysyvät kosteutettuina ja kimmoisina. Etsi kosteuttavia koostumuksia, joissa ei ole silikoneja, parabeeneja eikä sulfaatteja. Kun hiukset ovat erityisen kuivat, käytä viikoittain täydentävää naamiota.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *