10 miesten hiusmallit sinun täytyy kokeilla vuonna 2024

Maailman trendien kehittyessä ja muuttuessa myös miesten hiusmallit! Suomessa uskomaton hiustyyli saa miehen tuntemaan itsevarmuutta, yksi Suomen suosituimmista ja luotetuimmista miesten alan brändeistä ymmärtää tämän erittäin hyvin…

Seuraamme ahkerasti miesten hiustrendejä ja tutkimme tarkasti, mikä on trendissä Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Uskomatonta, he ovat seuranneet markkinoiden muutoksia pitkään!

Tänä vuonna odotamme näkevän paluun keltin, verhotukkasten, leikkausleikkausten, kulhojen leikkausten, kiharoiden ja erittäin lyhyiden parturien hiustyylit, jotka toimivat vuosikymmenten vuosikymmenten klassisten tyylien pehmennettyinä, rennompina versioina.

Tässä on 10 miesten hiusmallit, joista parasmietstenin markkinointitiimi ennustaa olevan suuria hittejä vuonna 2024.

miesten hiusmallit sinun täytyy kokeilla vuonna

miesten hiusmallit: Nousussa vuonna 2024

Tässä artikkelissa esittelemme sinulle 10 viehättävää miesten hiustyylit klassisen tyylikkäälle miehelle.

 1. Undercut
 2. Klassinen Quiff
 3. Klassinen Pompadour
 4. Crew Cut
 5. The Buzz Cut (Military Cut)
 6. Sivuosa
 7. The Bad Boy leikkaus
 8. Pitkä pyöreä kerroksellinen
 9. Fade
 10. Kaljupää

1. Undercut

Undercut hiustyyli yhdistää lyhyen ja pitkän lookin, joka herättää huomiota joka kulmasta. Takaosa ja sivut leikataan lyhyiksi, kun taas yläosan hiukset lakaistaan sivusuunnassa, taaksepäin tai kuvioituna eteenpäin.

Undercut miesten hiusmallit

Pituuksien kontrastia on helppo muotoilla lisäämällä volyymia ja muotoa luonnollisella pomade- tai mattapintaisella muotoilutuotteella.

Miksi The Undercut tuli trendikkääksi

Työväenluokat ovat peräisin työväenluokista, ja se oli suosittu ruumiillisten työntekijöiden keskuudessa 1900-luvun alussa. He arvostivat leikkausta, jota oli helppo ylläpitää.

Sen äskettäinen paluu alkoi dubstep-skenestä ja levisi underground-trendinä. Julkkikset, kuten David Beckham ja Justin Timberlake, tekivät valtavirtaa lisää.

Miksi Undercut on houkutteleva hiustyyli miehille

Alaleikkaukset kiinnittävät huomiota korviin ja kasvojen rakenteeseen korostaen samalla pidempiä lukkoja päällä. Osittain pitkä, osittain lyhyt hybridi on katseenvangitsija tasapaino ja vain hieman epätavallinen.

Siinä on houkutteleva bad-boy-tunnelma, joka lisää juonittelua ja jännitystä. Se ei ole keskimääräinen kiillotettu yrityksesi, mutta siinä piilee sen vetovoima.

2. Klassinen Quiff

Tämä perinteinen miesten hiusmallit lisää volyymia ja korkeutta kampaamalla yläosaa eteenpäin ja harjaamalla hiuksia edestä ylöspäin. Jotkut tuotteet auttavat muotoilemaan ja pitämään tämän retro-ilmeen.

Klassinen Quiff hiustyyli

Musiikkikuvakkeiden suosiossa

Kukaan ei käyttänyt quiffiä paremmin kuin Elvis Presley ja hänen rockabilly-kaverinsa 1950-luvulla. Nykyään nuoret indie-bändit ja näyttelijät osoittavat kunnioitusta sen ikoniselle tyylille.

Se on edelleen miesten muotiennusteiden tukipilari, erityisesti quiffeissa, joissa on käännetyt hapsut. Tässä nuorekkaassa rock n roll -klassikossa on ikuinen vetovoima.

Mikä tekee Quiffsista niin saatanan houkuttelevan?

Hyvin toteutettu quiff edustaa jyrkkää miehisyyttä. Sen nähdään usein puhtaan leikkauksen jyrkempänä kehityksenä, joka näyttää miehistön leikkauksilta ja Ivy League -leikkauksilta.

Epätäydellisyydessä on kauneutta, joka saa naiset rakastamaan quiffejä. Pörröinen viimeistely osoittaa, että et vaadi paljon huoltoa, mutta yrität silti.

3. Klassinen Pompadour

Pompadour-miesten hiustyyli on keskittynyt yläosaan ja tiiviisti leikattuihin sivuihin. Pituuden pyyhkiminen takaisin kasvoilta luo rohkean ilmeen.

Klassinen Pompadour hiustyyli miehet

Miksi Pompadours on jälleen trendikäs?

Alun perin naisten tyyli 1700-luvulla, pompadourit nousivat uudelleen esiin 1940-luvulla. Niiden viimeaikainen elpyminen tulee leikkauksesta, joka sopii eri pituuksille ja eri hiuksille.

Mikä tekee niistä niin saatanan houkuttelevia?

Tarvitset kekseliäisyyttä omistaaksesi pompadourin, mutta kun se toimii, se huokuu vetovoimaa. Se näyttää vaativan huoltoa, mikä viittaa siihen, että arvostat hienostunutta tyyliä.

Myös 1950-luvun voiteluainetunnelma auttaa. Yhdistä pompadourisi nahkatakkiin saadaksesi äärimmäisen jykevän rock and rollin.

4. Crew Cut

”oikean miehen hiustyylit”! Raja on todella monipuolinen miesten hiusmallit. Se sopii hyvin vanhemmille miehille ja on kampauksen valinta jatkuvasti liikkeellä oleville ammattimiehille. Tämä hiusleikkaus on helppo käyttää töissä pienellä määrällä hiustuotetta, tai se voidaan jättää sotkuiseksi ja takkuiseksi rennon viikonloppuun.

Crew Cut miehet hiusmallit

Toinen vähän huoltoa vaativa hiustyyli, piikkileikkaus ei vaadi harjaa tai fööniä sen muotoiluun. Sen sijaan pieni määrä savea tai tahnaa hierotaan kämmenien väliin ja levitetään hiusten latvoihin riittää pitämään pörröisyyden hallinnassa.

Miksi ne ovat jatkuvasti suosittuja?

Tunnetaan myös nimellä Ivy League -leikkaus, ja niissä yhdistyvät lyhyiden hiusten käytännöllisyys ja älykäs esittely. Harjattu eteenpäin, se lisää volyymia. Taaksepäin pyyhkäisty, näyttää siistiltä ja tyylikkäältä.

Se on yksi harvoista hyvin lyhyistä kampauksista, jotka säilyttävät jonkin verran tyylillistä joustavuutta. Miehistön leikkaukset säilyttävät myös miehisyyden miesten ikääntyessä.

Mikä tekee niistä niin saatanan houkuttelevia?

On syytä, miksi miehistön leikkaukset ovat yhä suosittuja ja niitä pidetään erittäin mukavina. Tyyli tukee miehen osaamista ja ahkeruutta. Räätälöidyn puvun kanssa se on lähes lyömätön.

Julkkiksien kunnioittaminen eri aikakausilta lisää myös heidän tunnistettavuuttaan ja tuttua viehätystä.

5. The Buzz Cut (Military Cut)

Koneella leikatut hiukset ovat täysin lyhyitä, joten kumisevat leikkaukset välittävät vankkaa auktoriteettia. Heidän militaristiset yhteydet heijastavat sitkeyttä ja kurinalaisuutta.

The Buzz Cut hiustyylejä miehille

Miksi heistä tuli trendikkäitä?

Muutamat hiustyylit viittaavat maskuliinisuuteen ja urhoollisuuteen sekä jyrkkään leikkaukseen. Niiden pragmaattinen lyhyt hiustyyli pituus sopii myös tämän aikakauden mieltymyksiin vähän huoltoa vaativiin lookeihin.

Mikä tekee niistä niin saatanan houkuttelevia?

Huippujen hiusten leikkauksissa on vain jotain, joka vaatii kunnioitusta. Yhdessä oikean asenteen kanssa ne auttavat miehiä näyttämään hallinnassa ja valmiina kaikkeen.

Ne mahdollistavat myös miesten luun rakenteen paremman arvostamisen – ei ole yllättävää, buzz-leikkaukset pysyvät ikuisina tyyliihastuksina.

6. Sivuosa

Tämä ajaton klassinen 50-luvun hiustyyli tarjoaa puhtaan, asiantuntevan ja ammattimaisen ilmeen. Klassinen sivuosa vaatii suippenemisen sivuilta. Yläosan hiusten tulee olla pidempiä kuin sivuilla. Päältä vaaditaan sopiva määrä pituutta ja volyymia tämän ilmeen saavuttamiseksi.

Sivuosa hiusmalleja

Pyydä matalaa haalistumista konservatiivisen ilmeen saamiseksi. Korkeat haalistukset ovat tällä hetkellä raivoa, mutta muista, että se on nuoremmille miehille sopiva kampaus.

Miksi ne ovat jatkuvasti suosittuja?

Sivuosan hillitty hienostuneisuus pitää sen jatkuvasti ajan tasalla ja haluttuna. Sen perustavanlaatuinen luonne tekee siitä myös erittäin monipuolisen sosiaalisissa ja ammatillisissa tilanteissa.

Mikä tekee niistä niin saatanan houkuttelevia?

Et koskaan näytä liian hoidetulta, vaan annat sen sijaan kuvan luotettavuudesta ja vakaudesta sivuosan avulla. Naisten houkuttelevassa tyylissä on kypsyyttä.

Se mahdollistaa myös monipuolisuuden kiillotetusta ammattitaidosta rennon viikonlopun viehätykseen hetkessä.

7 The Bad Boy leikkaus

Miesten tyylissä on paikka hiusmallit, jotka näyttävät siltä kuin olisit juuri noussut sängystä! Hiusten tulee olla ensin puolipitkät hiukset ja sivut osittain leikatut. Temppu on käyttää luonnollista miesten pomadea tai hiusgeeliä hiusten valumiseen ja ”sottelemiseen” jossain määrin. Sitten voit leikkiä ja kokeilla erilaisia ulkoasuja.

The Bad Boy tukka leikkaus

Miksi sotkuisista hiuksista tuli trendikkäitä?

Röyhelöiset coifit todistavat kehittyvän maun raaempiin, ilmeikkäämpiin kampauksiin. Täydellisesti viimeistelty viimeistely tarjoaa sen kapinan ja mysteerin, jonka monet pitävät magnetisoivana.

Miksi se on niin houkutteleva miesten hiusmallit?

Naiset idolisoivat kerran Grease-tyylisiä pahoja poikia rennosti repeytyneillä lukoillaan. Pörröinen leikkaus säilyttää nuorekkaan taiteilijan tunnelman – kuin olisit kiehtova sielu, joka ei vastaa kenellekään.

8 Pitkä pyöreä kerroksellinen

Toinen vähän huoltoa vaativa miesten hiustyyli, ”pitkä leikkaus”, on käytännöllinen vastakohta buzzcutille. Se saa kaiken irti paksuista hiuksista.

Tämä kampaus sopii miehille, joilla on luonnollisesti aaltoilevat, kiharat hiukset, jotka ovat paksuja ja tilavia.

Pitkä pyöreä kerroksellinen miehille hiustyyli

Leikkaus tehdään kokonaan saksilla. Pyydä parturia jättämään hiuksesi päälle paksuiksi, mutta myös pehmeiksi ja kuvioituiksi. Pidä kruunun hiukset hieman lyhyempinä, jotta ne eivät muodosta kiusallisen näköisiä kuoppia, kun lakaisit hiuksiasi taaksepäin.

Miksi pitkien hiusten piti tulla takaisin?

Pitkät hiukset tarjoavat monipuolisuutta muotoiluun, josta lyhyet leikkaukset voivat vain haaveilla. Myös itseilmaisun lisääntynyt hyväksyminen henkilökohtaisen tyylin kautta lisäsi sen suosiota.

Miksi pitkät hiukset ovat niin houkuttelevia?

Kestävät sydämentykittäjät ja rantajumalat todistavat yltäkylläisten hiusten magneettisen vetovoiman. Kuka voisi vastustaa juoksemista kätensä näiden rehevien harjojen läpi?

9. Fade

Fade on suosittu mustan kaverin tyyli, jossa otsan yläpuolella olevat hiukset ovat tasapainoiset ja hyvin muotoillut. Et kohtaa ongelmia, kun hiukset näyttävät ohuilta tai liian ajeltuilta. Luonnollinen miesten pomade tai hiusgeeli auttaa antamaan päällimmäisille hiuksille lisää kiiltoa ja tarkkuutta.

Fade hiustyylejä

Miksi Fadesista tuli taas trendikäs?

Haalistuneet miehet kunnioittavat Michael Jacksonin ja Lionel Richien nuorempia miesten hiusmallit (paitsi hiukset ovat lyhyempiä). Meillä on laulajia, kuten Usher ja Drake, jotka ovat kokeilleet sitä. Useilla NBA-tähdillä on se. Ja ilmeisesti naiset pitävät noista pienistä kiharoista.

Miksi ne näyttävät niin houkuttelevilta?

Fades nyökkää kunnioittavasti idoleille, kuten Michael Jacksonille, joka teki määritellyt muodot. Oikean asenteen kanssa haalistuminen näyttää hurmaavan itsevarmalta.

10. Kaljupää

Pään ajeleminen poistaa hälinää ja antaa itseluottamusta. Säännöllinen päänahan hoito ehkäisee hilseilyä tai kutinaa.

Kaljupää hiusmallit miesten

Miksi Baldista tuli taas trendikäs?

Kaljuuntuvien miesten hiustyylissä hiustenlähtöön hyväksyminen voi osoittautua voimaannuttavaksi. Jopa upeilla hiuksilla siunatut kaverit kokeilevat parranajoa sen vahvan ulkonäön ansiosta.

Miksi kalju on niin houkutteleva?

Ajattele intensiivisiä toimintasankareita, kuten Jason Statham, jotka käyttävät kaljuuntumistaan vahvistaakseen korkean testosteronin ulkonäköä. Omistamalla sen kaljuuntuminen välittää houkuttelevaa voimaa ja vakaumusta.

Löydä elämäntyyliisi ja persoonaasi sopiva hiustyylit

Tulee aika, jolloin jokaisen miehen on valittava tyyli, joka imartelee hänen ulkonäköään ja sopii heidän ammattiinsa ja mieltymyksiinsä. Pidä kiinni leikkauksista, joiden avulla voit näyttää parhaat kasvosi eteenpäin.

Tässä muutamia vinkkejä seuraavan hiustenleikkauksen tekemiseen:

 • Tuo valokuvia tyyleistä, joista pidät, jotta voit näyttää parturillesi juuri sitä, mitä haluat
 • Pyydä palautetta vaihtoehdoista, jotka sopivat parhaiten kasvosi muotoon ja hiustyyppiisi
 • Puhu, jos leikkaus tarvitsee säätöä prosessin aikana
 • Lopullisen ilmeen tulee ilmaista persoonallisuuttasi ja tyylitajuasi

Investointi trendikkääseen, hyvin toteutettuun miesten hiustyyliit tuo erinomaisen sijoitetun pääoman tuottoprosentin lisäämällä itseluottamusta ja parannettua vetovoimatekijää. Tee leikkauksia ajattoman hienostuneesti ja muotoile ne esitelläksesi omaa tyyliäsi.

Usein kysytyt kysymykset aiheesta miesten hiusmallit

Mikä hiustyyli on tällä hetkellä trendissä miehillä?

Moderni keltti on tällä hetkellä trendi miesten keskuudessa ympäri maailmaa. Moderni keltti on tyypillisesti muunnelma perinteisestä fade/undercut -tyylistä, jossa on pidemmät hiukset pään takaosassa. Sen juuret palaavat Y2K-susi-tyyliseen liikkeeseen. Mutta todella, mitä tahansa modernia hiustyyliä, jossa on pidempi selkä, pidetään modernina kelttinä, joten se on erittäin monipuolinen!

Kuinka kerron parturille, mitä haluan?

Jos vaihdat hiustyyliäsi ensimmäistä kertaa, saatat miettiä, kuinka täsmennät stylistillesi, mitä etsit hiustenleikkauksesta. Ensimmäinen askel on kertoa parturillesi haluamasi tyyli nimellä. Voit esimerkiksi sanoa ”miehistön leikkaus”. Kun menet tapaamiseen, tuo mukaan valokuva tai kaksi tyylistä, jonka haluat stylistin luovan uudelleen.

Stylisti voi tarkastella pään muotoa, kasvojen muotoja ja hiusten rakennetta säätääkseen tyyliä sinulle parhaiten sopivaksi.

Muista olla yhteydessä stylistisi, kun leikkaus on käynnissä.

Mistä tiedän, mikä hiustyyli sopii minulle?

Päättääksesi, mikä leikkaus näyttää hyvältä sinun päälläsi, sinun on selvitettävä, mikä kasvojen muoto sinulla on, ja sitten etsittävä imartelevia tyylejä kyseisestä muodosta. Kun löydät sellaisen, josta pidät ja joka sopii kasvojen muotoisi ja leukalinjaasi, tuo se stylistillesi toista mielipidettä varten.

Mikä hiustenleikkaus on helpoin ylläpitää?

Tyypillisesti lyhyemmät, parturityyliset hiustenleikkaukset ovat helpoimpia ylläpitää pitkällä aikavälillä. Ne vaativat usein toistuvia retkiä salongiin, mutta vähemmän aikaa päivittäin. Pidemmille tyyleille asia on yleensä päinvastoin.

Mitkä ovat klassisia ja aina houkuttelevia hiusmallit?

Klassiset hiustyylit sisältävät pyöreäleikkauksen, sivuosan, slick back ja kapeneva fade.

Voinko silti tehdä houkuttelevan hiustyylin, jos minulla on hiustenlähtöä?

Ehdottomasti. Ohennetuille hiuksille on olemassa monia houkuttelevia tyylejä, kuten lyhyt leikkaus, hiusleikkaus tai ajeltu pää.

Mitkä ovat houkuttelevia hiustyylejä miehille, joilla on suorat hiukset?

Alaleikkaukset, pompadours, quiffs ja slick back -tyylit toimivat erityisen hyvin suorien hiusten kanssa. Sinulle sopiva tyyli riippuu myös hiustesi paksuudesta ja kasvosi muodosta.

Mitkä ovat jotkut hiustyylit, jotka saavat ohuet hiukset näyttämään täyteläisemmiltä?

Teksturoidut tyylit, kuten sotkuiset aallot tai katkovat kerrokset, voivat saada ohuet hiukset näyttämään paksummilta. Vältä kampauksia, jotka vaativat hiusten liukumista taaksepäin, koska ne voivat saada ohuet hiukset näyttämään vieläkin ohuemmilta.

Nosta tyyliäsi vuonna 2023 näillä miesten hiustyylit

Oikea hiustyylit voi saada sinut näyttämään houkuttelevammalta ja esitellä tappavaa persoonallisuuttasi. Jokainen, jolla on oikea hiustyyli ja oikeat vaatteet ja asusteet, voi odottaa tulevansa päänkääntäjäksi. Sinun ei tarvitse edes mennä yli laidan tyylisi kanssa! Yksinkertaiset, hillityt hiustenleikkaukset riittävät kääntämään päät, kunhan ne sopivat sinulle.

Vaikka oikea leikkaus on oikean kampauksen perusta, oikeiden tuotteiden käyttäminen koko lookin saavuttamiseksi on yhtä tärkeää. Jokaisella hiustyylillä on erityistarpeet, ja jokaisen hiukset ovat ainutlaatuiset.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *