Parhaat miesten kävelykengät – 7 mukavinta kenkiä jaloillesi

Tiimimme on testannut yli kymmenen vuoden ajan satoja markkinoiden parhaat miesten kävelykengät.

Olitpa sitten valmistautumassa aamukoiraa ulkoiluttamaan tai tarvitset jotain mukavaa ja tukevaa töihin, meillä on hyviä ehdotuksia.

Olemme viettäneet lukemattomia tunteja kaupungilla kuljeskellen, asioidessamme ja vaeltaessamme paikallisilla poluilla selvittääksemme, mitkä kengät toimivat parhaiten.

Matkan varrella teimme yksityiskohtaisia muistiinpanoja tärkeimmistä seikoista ja arvioimme muun muassa mukavuutta, tukea, reagoivuutta, painoa ja vakautta.

Lompakkoystävällisistä malleista erittäin pehmustettuihin vaihtoehtoihin olemme löytäneet parhaat kävelykengät tarpeisiisi ja budjettiisi.

parhaat miesten kävelykengät

7 parhaat miesten kävelykengät

Tarkistimme yli 50 huippuluokiteltua kävelykengät miehille ja valitsimme 7 parasta vaihtoehtoa vuonna 2023 mukavuuden, tuen, kestävyyden, arvon, ostajien arvostelujen ja muiden seikkojen perusteella.

 1. JACK WOLFSKIN URBAN MID M – Parhaat miesten kävelykengät
 2. SAND COPENHAGEN Nahkanilkkurit – Miesten nahkaiset kävelykengät
 3. TOMS Fenix kangasloaferit – Tyylikkäät kävelykengät kesäksi
 4. NEVA Miesten GORE-TEX® kävelykengät – Tyylikkäät miesten hyvät kävelykengät
 5. Rinne Derby – Miesten parhaat kävelykengät leveälle lestille
 6. SAND COPENHAGEN Nahkakengät miesten
 7. BERKELEY Haddock Boat Shoe – purjehduskengät

1. JACK WOLFSKIN URBAN MID M – Parhaat miesten kävelykengät

Jos olet etsimässä tyylikkäitä ja säänkestäviä kävelykenkiä miehille tänä syksynä, harkitse JACK WOLFSKIN URBAN MID M. Nämä tyylikkäästä nupukkinahasta valmistetut kengät on sekä öljytty että pinnoitettu vedenkestävyyden vuoksi. Vaikka ne eivät olekaan lämpimin vaihtoehto, merinovillalla koristellut EVA-pohjalliset lisäävät lämpöä myös viileämmällä säällä.

 • Tyylikäs ja säänkestävä
 • Sopii kaikille
 • Ei ole

2. SAND COPENHAGEN Nahkanilkkurit – Miesten nahkaiset kävelykengät

SAND COPENHAGEN malliset miesten nahkaiset kävelykengät ovat ihanteellinen valinta niille, jotka rakastavat klassisia slip-on-nahkakenkiä. Ajattomat ja monipuoliset miesten nahkakengät sopivat monenlaisiin asuihin.

Kromittoman mustan kiiltonahan ja joustavien sivukankaiden ansiosta ne on helppo sujauttaa jalkaan. Kestävästi valmistettu kierrätetyllä kumipohjalla, huomaa, että näistä kengistä puuttuu vaihtelevaan ilmastoon sopiva suojapinnoite.

 • Tyylikkäät ja monipuoliset
 • Sopii monen tyylin kanssa
 • Ei ehkä miellytä kaikkia

3. TOMS Fenix kangasloaferit – Tyylikkäät kävelykengät kesäksi

TOMS Fenix kangasloaferit kengät tyylikkäässä off -värissä sopivat täydellisesti kesäkävelyille. Niissä on puuvillasta valmistettu joustava sisäpuoli ja paksu kumipohja, joka takaa mukavuuden. Vaikka väri ei ehkä sovi kaikille ja vaatii huolellista puhdistusta nahkaosien vuoksi, ne tarjoavat tyyliä mustien puuvillaisten yksityiskohtien ansiosta. Kengät on helppo pukea jalkaan ja riisua, ja 40 % niistä on valmistettu polyesterimateriaaleista.

 • Sopii hyvin yhteen monien tyylien kanssa
 • Erittäin mukava käyttää
 • Kenkien huolto on tärkeää

4. NEVA Miesten GORE-TEX®kävelykengät – Tyylikkäät miesten hyvät kävelykengät

Pomarin NEVA Miesten tyylikkäät GORE-TEX®-kävelykengät on suunniteltu huonoon säähän tyylistä tinkimättä. Vettä ja likaa hylkivä marsipakkauksen päällinen ja vedenkestävä GORE-TEX® SOFT -vuori pitävät jalkasi kuivina. TR-kumipohja on pakkasenkestävä ja antaa vakautta myöhäissyksyllä. Huomaa, että nämä ovat matalat kengät, jotka eivät sovellu syvään lumeen.

 • Vedenpitävät ja tyylikkäät
 • Sopii huonoon säähän
 • Ei mitään

5. Rinne Derby – Miesten parhaat kävelykengät leveälle lestille

Pomarin Rinne Derby -hyvät kävelykengät hurmaavat vintage-tyylillään. Käsitelty mokkanahka hylkii vettä, ja nahkavuori lisää mukavuutta ja hengittävyyttä. MEMORY-pohjallinen muotoutuu jalkaasi sopivaksi, ja POMAR TPU Flex -pohjallinen lisää joustavuutta askeleisiisi.

 • Tilava leveille jaloille
 • Mukava käyttää
 • Ei ole

6. SAND COPENHAGEN Nahkakengät miesten

SAND COPENHAGEN Nahkakengät ovat modernit miesten nahkakengät, joissa on valkoinen ulkopohja. Kestävä ja laadukas nahkapäällinen ja kumipohja tekevät niistä ajattomia arkeen ja rentoihin tilaisuuksiin. Vaikka ne ovat premium-luokkaa, huomaa, että ne ovat kalliimpia verrattuna muihin merkkeihin.

 • 100 % nahkaa
 • Kalliit verrattuna muihin merkkeihin

7. BERKELEY Haddock Boat Shoe – purjehduskengät

BERKELEY Haddock Boat Shoe on klassinen valinta, jossa on mokkanahkainen päällinen ja pehmeä vasikannahkavuori. Valmistettu Portugalissa, siinä on valkoinen ulkopohja ja irrotettava sisäpohja lisää mukavuutta. jos haluat jotain ainutlaatuista, niin tämä on parhaat kävelykengät joka on erittäin suosittu Suomessa.

 • Sisäpuoli nahkaa ja ulkopuoli kumia.
 • Korkeampi hinta

Mitä etsiä, kun ostat kävelykenkiä?

Miesten kävelykenkävaihtoehtoja on niin paljon, että on hyvä tietää, mitkä ominaisuudet ovat tärkeimpiä mukavuuden ja tuen kannalta kävelyn aikana.

Tässä ovat tärkeimmät tekijät, jotka kannattaa ottaa huomioon, kun ostat parhaat miesten kävelykengät:

 1. Pehmuste ja iskunvaimennus.

Aseta etusijalle kävelykengät, joissa on hyvä välipohjallinen pehmuste, joka vaimentaa iskuja kantapään iskusta varpaille. Materiaalit, kuten EVA-vaahto tai geeli, tarjoavat sekä pehmeyttä että kimmoisuutta. Varmista myös hyvä etujalkaterän joustavuus.

Pehmuste on erityisen tärkeä, jos kävelet usein kovalla betonilla tai jos nivelesi ovat herkät iskuille.

 1. Kaarituki

Oikeanlainen jalkaholvituki auttaa vakauttamaan jalkaterää, edistämään asianmukaista liikettä ja vähentämään loukkaantumisriskiä. Jos sinulla on keskikorkeita tai korkeita jalkateriä, etsi muotoiltuja pohjallisia, jotka pehmentävät jalkateriä.

Litteäjalkaisille vakauskengät hillitsevät liiallista sisäänpäin vierimistä ja parantavat linjausta ja ponnistusvoimaa.

Voit lisätä räätälöityjä ortooseja, jos irrotettava sisäpohja ei tarjoa riittävästi tukea.

 1. Vetokyky ja vakaus

Kumiset ulkopohjat, joissa on siksak- tai monisuuntaiset korvakkeet, tarjoavat hyvän pidon sekä ulko- että sisäkävelyyn.

Viistetty kantapää auttaa hallitsemaan pronaatiota ja vakauttaa kantapään iskua. Vahvistetut varvassuojukset lisäävät myös vakautta jokaiseen askeleeseen.

Aseta pito ja vakaus etusijalle, jos kävelet epätasaisessa maastossa tai sinulla on tasapainorajoitteita.

 1. Hengittävyys

Hengittävä verkkokankaan päällinen varmistaa ilmanvaihdon kävelyn aikana, jotta jalat pysyvät kuivina ja rakkulattomina. Joissakin nahkaisissa kävelykengissä on myös kosteutta siirtävä vuori hengittävyyden lisäämiseksi.

 1. Varpaiden tila

Tilava varvaslaatikko ehkäisee varpaankynsivammoja ja turvotuksesta johtuvaa epämukavuutta. Diabeetikot ja ne, joilla on sääri- tai vasaravarpaat, tarvitsevat riittävästi syvyyttä ja leveyttä suojaamaan herkkiä varpaita.

Miten valitsimme parhaat miesten kävelykengät?

Käytimme seuraavia kriteerejä valitessamme parhaat kävelykengät miehille:

 • Mukavuus: Hyvin pehmustettu välipohja ja sisäpohja iskunvaimennusta ja mukavuutta varten kovilla pinnoilla. Hengittävä ja joustava päällismateriaali.
 • Tuki: Kiinteä kantapää ja välipohja antavat vakautta ja tukea. Kaarituki sopii litteistä korkeisiin jalkateriin.
 • Pitoa: Kestävä kuminen ulkopohja, jossa on uritetut korvakkeet tai kuviot, jotka takaavat pidon useilla pinnoilla.
 • Kestävyys: Laadukkaat materiaalit ja rakenne takaavat pitkän käyttöiän.
 • Arvo: Kohtuullinen hinta suhteessa vastaaviin kävelykenkiin.
 • Ostajan arvostelut: – Kengät, jotka eivät ole huonot, mutta jotka eivät ole huonot: Korkeat arvosanat ja suosio ostajien keskuudessa. Positiivista palautetta mukavuudesta, tuesta, laadusta ja arvosta.

Käytimme yli 25 tuntia yli 10 parhaat miesten kävelykengät arviointiin määrittääksemme parhaista parhaat mukavuuden, suorituskyvyn ja arvon suhteen.

Usein kysytyt kysymykset aiheesta parhaat kävelykengät miehille

Miten kävelykenkien pitäisi sopia?

Kävelykengissä on oltava mukava istuvuus kantapään ja keskijalan kohdalla, jotta jokainen askel pysyy vakaana. Pisimmän varpaan kärjen ja kengän kärjen väliin on jätettävä puolen peukalon levyinen tila.

Päällisessä on oltava riittävästi tilaa varpaiden levittämiseen ilman rajoituksia, mutta sen on kuitenkin pidettävä jalka turvassa liikkeen aikana. Pohjien ei pitäisi olla liian jäykät – vähintään 3⁄4 tuuman jousto etujalassa takaa luonnollisen askelluksen.

Mistä tiedän, minkä kokoinen kävelykenkä minun pitäisi ostaa?

Mittaa jalat aina ennen kenkien ostamista sen sijaan, että luotat aiempaan kokoon. Jalat laajenevat iän, painonnousun ja terveydentilan myötä. Käytä Brannock-laitetta tarkimpaan pituus- ja leveysmitoitukseen.

Kokeile kenkiä iltapäivällä, kun jalat ovat suurimmat. Käytä sellaista sukkatyyppiä, jota käytät kävelyssä. Varmista, että jalkineissa on vähintään 1⁄2″ pituutta varpaiden yli, jotta niissä on tilaa laajentua. Harkitse kenkien ostamista 2-3 kokoa, jos olet normaalin ja leveän leveyden välillä.

Kuinka usein kävelykengät pitäisi vaihtaa?

Kävelykenkiä kuluu 300-500 kilometriä. Tämän jälkeen iskunvaimennus, vakaus ja pito heikkenevät huomattavasti. Tarkasta pohjat säännöllisesti kulumismallien varalta.

Jos kävelet 3-5 mailia päivittäin jalkakäytävillä, vaihda kengät 4-6 kuukauden välein. Mitä enemmän kävelet ja mitä epätasaisemmassa maastossa, sitä nopeammin kulutuspinta kuluu.

Vaihda kengät aikaisemmin, jos jalkoihin sattuu, jalat tuntuvat väsyneemmiltä tai jos huomaat pohjan epätasaisen kulumisen. Älä pitkitä nivel-, jalka- tai jalkakipuja pitämällä liian kuluneita kenkiä.

Voiko kävelykenkiä käyttää juoksemiseen?

Emme suosittele juoksemista tavallisilla kävelykengillä säännöllisesti. Kävelykengissä etusijalle asetetaan iskunvaimennus ja vakaus, kun taas juoksukengissä korostetaan työntövoimaa ja keveyttä.

Juoksukengissä on myös yleensä enemmän joustavuutta, mikä mahdollistaa paremman varpaiden liikkeen. Jäykät kävelykengät rajoittavat juoksussa tarvittavaa jalkaterän luonnollista ojentumista.

Kävelykenkiä voi käyttää satunnaisesti kevyeen hölkkäämiseen pidempiin kävelylenkkeihin sekoitettuna. Säännölliseen juoksemiseen kannattaa kuitenkin investoida kenkiin, jotka on suunniteltu erityisesti juoksijan mekaniikkaa varten.

Ota huomioon

Hyvät kävelykengät miehille voivat tehdä kävelystä helpompaa ja miellyttävämpää sekä suojata niveliä ja jalkoja vammoilta. Aseta etusijalle mukavuus, tuki ja iskunvaimennus, jotka vastaavat tarpeitasi.

Mittaa jalat oikean koon määrittämiseksi ennen ostamista sen sijaan, että luotat vanhoihin kokoihin. Vaihda kävelykengät 300-500 kilometrin tai 4-6 kuukauden välein, jotta tuki pysyy tasaisena.

Toivomme, että parhaat kävelykengät suosituksemme auttavat sinua löytämään täydellisen parin terveellisempää päivittäistä kävelyä varten. Nauti matkasta kengissä, jotka on rakennettu mukavia kilometrejä varten!

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *