Paras miesten hajuvesi naisten mielestä (Kaikille Ikäisille)

Tuoksutapasi voi tuntua niin hienovaraiselta, mutta silti muuttaa kaiken. Mutta mikä on paras miesten hajuvesi naisten mielestä? Löydä uusi tuoksusi tästä naisten suosikki Kölnistä miehille.

Tuoksu on luultavasti vahvin aisteistamme. Kun tuoksuu hyvältä, kaikki elämässä näyttää tapahtuvan vain hieman helpommin. Suihkuta lempituoksuasi heti aamulla, niin kokoukset sujuvat sujuvammin, ravintolavaraukset näyttävät tapahtuvan hieman nopeammin ja naiset huomaavat sinut hieman useammin.

Ymmärrät jo, kuinka paljon eroa oikealla hajuvedellä voi olla. Valitse oikea tuoksu, ja saatat joutua kärsimään siitä, kuinka paljon ylimääräistä huomiota saat.

Kuten naiset itse, naisten pitävät Kölnit voivat muuttua vuodenaikojen, naisen ja vuorokaudenajan mukaan. Mutta kaikkialla on muutamia johdonmukaisuuksia – vaikuttavimmista muistiinpanoista aina uudelleen ja uudelleen esiin tuleviin brändeihin.

paras miesten hajuvesi naisten mielestä

10 paras miesten hajuvesi naisten mielestä

Hajuveden valinnassa valintasi on tietysti tärkeä. Mutta on myös tärkeää varmistaa, että se on tuoksu, jota myös ympärilläsi olevat naiset rakastavat. Joten mistä hajuveistä naiset pitävät eniten? Tässä on asiantuntijamme lista parhaista miesten hajuvesi naisten mielestä.

 1. Amouage Memoir – paras miesten hajuvesi naisten mielestä
 2. Jean Gaultier Le Male Le parfum – hajuvesi iltamenoihin
 3. Hugo boss Bottled – Loistava arjen hajuvesi
 4. Dior Sauvage Ambroxan hajuvesi miesten
 5. YSL L`Homme – seksikkäiden naisten houkutteleva hajuvesi
 6. Hugo Boss Bottled Night – iltaan tarkoitettu hajuvesi
 7. Diesel Only The Brave – Edullinen hajuvesi
 8. Versace Dylan Blue – Viettelevä tuoksu
 9. Gucci Guilty Pour Homme – paras miesten tuoksu naisten mielestä
 10. Parfums de Marly Herod Luksus hajuvesi

1. Amouage Memoir – paras miesten hajuvesi naisten mielestä

Amouage Memoir Man -hajuvesi johtaa pakkausta paras miesten hajuvesi naisten mielestä. Tämä ylellinen tuoksu yhdistää nahkaa, yrttejä ja puuta erittäin seksikkääseen ajoon.

Mausteinen koiruoho ja minttu tervehtivät aisteja ennen kuin väistyvät balsamirikoruusun ja savuisen olibanumhartsin kanssa. Lopuksi sileä santelipuu, vanilja, myski ja nahka luovat huumaavan taustan.

Kaiken kaikkiaan Amouage Memoir on rohkea, salaperäinen ja täysin magneettinen naisille. Hintalappu kertoo erinomaisesta laadusta ja suorituskyvystä.

 • Alkutuoksu: Absintti, koiruoho, minttu, basilika
 • Sydäntuoksu: Olibanum, ruusu, laventeli
 • Pohjatuoksu: Nahka, vanilja, myski, santelipuu

2. Jean Gaultier Le Male Le parfum – hajuvesi iltamenoihin

Jean Paul Gaultierin Le Male Le Parfum lisää seksikästä hienostuneisuutta ikoniseen miesten tuoksuun. Vaniljan, laventelin ja kardemumman vivahteineen tämä tuoksu on osa hienostuneisuutta… osittain paha poika.

Mausteinen kardemumma saa asiat käyntiin ennen kuin se muuttuu aromaattiseksi iirikseksi ja ruohoiseksi laventeliksi. Lopuksi kermainen vanilja sekoitettuna itämaisiin vivahteisiin luo virilin mutta ylellisen pohjan.

Kehittyessään iholla Le Male Le Parfum muuttuu rohkeasta sensuelliksi… ja naiset pitävät sitä täysin vastustamattomana.

 • Alkutuoksu: Kardemumma
 • Keskituoksu: iiris, laventeli, appelsiininkukka
 • Pohjatuoksu: Vanilja, itämaiset tuoksut, puiset tuoksut

3. Hugo boss Bottled – Loistava arjen hajuvesi

Hugo Boss Bottled tuoksuu puhtaalta, raikkaalta ja erittäin seksikkäältä. Tämä monipuolinen tuoksu toimii niin päivällä kuin yölläkin viettelevän raikkaiden hedelmäisten ja lämpimien puun tuoksujen ansiosta.

Hapeanvihreä omena ja sitrushedelmät antavat energisoivan alun, kun taas geraniumin ja kanelin sydän tuo mausteisen viehätyksen. Lopuksi santelipuu, setri ja oliivipuu viimeistelevät asiat puisella aistillisuudella.

Kaiken kaikkiaan Hugo Boss Bottled painaa kaikkia naisia miellyttäviä painikkeita. Valoisa hedelmäinen kukkaistuoksu kiehtoo aisteja ja takertuu viettelevästi tuntikausia.

 • Alkutuoksu: omena, bergamotti, sitruuna
 • Keskituoksu: Geranium, kaneli, mahonki
 • Pohjatuoksu: santelipuu, setripuu, oliivipuu

4. Dior Sauvage Ambroxan hajuvesi miesten

Moderni, houkutteleva ja hurjan suosittu…Dior Sauvage kuuluu ehdottomasti miesten parhaiden hajuvesien joukkoon, jotka houkuttelevat halusta hulluja naisia.

Koostumus pyörii makean ja mausteisen Calabrian bergamotin ympärillä kermaisen Madagaskar-vaniljan kanssa. Vaaleanpunaisen pippurin vivahteet lisäävät flirttailevia vivahteita, kun taas maanläheinen ambroksaani luo viriiliä syvyyttä.

Kaiken kaikkiaan Sauvage onnistuu tuoksumaan raikkaalta, seksikkäältä ja salaperäiseltä… mikä vastaa raakaa aistillisuutta. Vain muutama suihke vapauttaa uskomattoman naisellisen vetovoiman.

 • Alkutuoksu: Calabrian bergamotti, vaaleanpunainen pippuri
 • Keskituoksu: Sichuan-pippuri, vanilja
 • Pohjatuoksu: Ambroksaani, setripuu

5. YSL L`Homme – seksikkäiden naisten houkutteleva hajuvesi

YSL L’Homme viettelee naiset seksikkäällä kontrastillaan, jossa on raikkaat sitrushedelmät kermaisten puisten vivahteiden kanssa. Inkivääri, basilika ja orvokki lehdet antavat raikkaan mausteisuuden ennen kuin väistyvät sileälle tonkapavulle, setrille ja vetiverille.

Voimakkaista nuoteista huolimatta L’Homme pukeutuu puhtaaseen hienostuneella säilöllä. Ja tuo seksikäs ihon tuoksuvaikutus saa naiset täysin villiin. L’Homme sanoo luottamusta, laatua ja ajatonta ranskalaista hienostuneisuutta.

 • Alkutuoksu: Bergamotti, sitruuna, inkivääri
 • Keskituoksu: violetti lehti, basilika, pippuri
 • Pohjatuoksu: tonkapapu, setripuu, vetiveriapuu

6. Hugo Boss Bottled Night – iltaan tarkoitettu hajuvesi

Yöllä Hugo Boss Bottled Night on valmis vapauttamaan viettelevän voimansa. Koostumus avautuu aromaattisilla koivunlehdillä ja ruohomaisella laventelilla.

Naiselliset violetit nuotit pyyhkäisevät sisään ennen kuin maanläheiset puun nuotit sekoittuvat myskiin. Pehmeä kuiva untuva on hurjan seksikäs ja houkuttelee naisia.

Kaiken kaikkiaan Bottled Night on salaperäinen, hiljaisen voimakas ja täydellinen treffiiltiin. Valoisa puumainen aromi luo halun ja juonittelun.

 • Alkutuoksu: Laventeli, koivu
 • Keskituoksu: Violetti
 • Pohjatuoksu: Myskipuu

7. Diesel Only The Brave – Edullinen hajuvesi

Diesel Only The Brave täyttää rohkean nimensä villin viriili hajuvedellä, jonka naiset ovat voimattomia vastustaa. Tämä bad boy -hajuvesi yhdistää tuoreet sitrushedelmät savuisen puun ja nahan kanssa.

Sitruunan ja mandariinin tuoksut antavat reipasta alkua ennen kuin orvokinlehti ja aromaattinen setri ottavat vallan. Lopuksi nahka, meripihka ja bentsoiini muodostavat riippuvuutta aiheuttavan pohjan, jossa on raakaa, maskuliinista aistillisuutta.

Kaiken kaikkiaan Only The Bravessa on ”feromonisupervoima” kirjoitettuna. Rakkaiden hedelmien, kukkien ja eläinnahan välinen kontrasti tekee siitä hullun kuuman.

 • Alkutuoksu: Sitruuna, mandariini
 • Keskituoksu: violetti lehti, setri
 • Pohjatuoksu: Nahka, meripihka, bentsoiini

8. Versace Dylan Blue – Viettelevä tuoksu

Versacen Dylan Blue on raikas aromaattinen fouge, joka kääntää päät vasemmalle ja oikealle. Naiset ovat hämmentyneitä tästä virkistävästä koostumuksesta.

Se avautuu mehukkaalla greippillä ja yrttiviikunalla ennen kuin se muuttuu ambroksaaniksi, mausteiseksi pippuriksi ja vehreäksi papyrukseksi. Lopuksi suitsuke, myski ja sahrami lisäävät syvyyttä ja aistillisuutta.

Ajaton sitrushedelmien, puun ja mausteiden yhdistelmä tekee Dylan Bluesta niin houkuttelevan. Se on eloisa ja salaperäinen … yhtä seksikäs kuin Versace itse!

 • Alkutuoksu: Greippi, viikunanlehti, bergamotti
 • Keskituoksu: ambroksaani, papyrus, mustapippuri
 • Pohjatuoksu: Suitsuke, myski, sahrami

9. Gucci Guilty Pour Homme – paras miesten tuoksu naisten mielestä

Mikään ei sano välitöntä vetovoimaa niin kuin mausteinen, painostava itämainen. Juuri tämän Gucci toimittaa Guilty Pour Hommen kanssa. Punaisen chilin ja ruusun ylätuoksut tarjoavat tulisen juonittelun ennen kuin suuntaat aromaattiseen laventeliin ja appelsiininkukkaan. tämä on myös tullut luettelo paras miesten hajuvesi naisten mielestä.

Lopuksi maanläheiset nuotit, kuten patchouli ja setripuu, muodostavat pohjan. Kaiken kaikkiaan Guilty PH on sensuelli, tyylikäs ja raivostuttavan seksikäs. Naiset eivät yksinkertaisesti voi repiä itseään irti.

 • Alkutuoksu: Laventeli, punainen chili, ruusu
 • Keskituoksu: Appelsiininkukka
 • Pohjatuoksu: Patchouli, setri

10. Parfums de Marly Herod Luksus hajuvesi

Viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä naisten joukossa on Parfums de Marlyn Herod. Tämä ilmiömäisen kiehtova tuoksu yhdistää vaniljan, puun ja mausteen hajuafrodisiaakiksi.

Herodes avaa räiskyvällä kanelilla ja pippurilla ennen kuin se sekoittuu tupakkaan, suitsukkeeseen ja metsään. Lopuksi kermainen vanilja yhdistettynä maanläheiseen vetiver- ja setripuuhun saa naiset pyörtymään avuttomasti.

Kaiken kaikkiaan Herodes on pomo kaikin mahdollisin tavoin. Tupakkatuoksu lisää runsaasti bad boy -reunaa jo ennestään hurjan seksikkääseen koostumukseen. Peli ohi… naisilla ei ole mitään mahdollisuuksia.

 • Alkutuoksu: Kaneli, pippuri
 • Keskituoksu: tupakanlehti, suitsuke
 • Pohjatuoksu: vanilja, vetiveriapuu, setripuu

myös jos haluat tarkemman oppaan uusimmasta parhaat miesten hajuvedet tämä opas auttaa sinua valitsemaan parhaan hajuveden kaikkiin tarpeisiisi.

Avaimet takeawayt

 • Hajuvedet, joissa on vaniljaa, santelipuuta, mausteita, nahkaa ja puuta, ovat uskomattomia vetovoimaa
 • Tuoreiden hedelmien sekoitukset lämpimien hartsien tai puun välittömään seksiin
 • Tuoksut, kuten Amouage Memoir, Le Male Le Parfum ja Only The Brave, ovat housujen tiputtajia
 • Tappava Köln lisää raakaa aistillisuuttasi, juonitteluasi ja houkuttelevuuttasi naisiin välittömästi
 • Vastustamattomalta tuoksuminen tekee treffailusta ja romanssista paljon jännittävämpiä!

Siinä se on… sisäkauha juuri tuoksuista, jotka kiihottavat naisia villisti. Tällaisten houkuttelevien vaihtoehtojen ansiosta tuoksuvalikoimasi on viettelevä. Suihkuta intohimolle!

Usein kysytyt kysymykset aiheesta paras miesten hajuvesi naisten mielestä

Mitkä nuotit miesten hajuvedissä ovat naisten mielestä houkuttelevimpia?

Naiset houkuttelevat usein tuoksuja, joissa on lämpimiä vivahteita, kuten vanilja ja tonkapapu, puisia vivahteita, kuten santelipuu ja setri, raikkaat tuoksut, kuten sitrushedelmät ja vesi, ja makeat, kuten karamelli ja meripihka.

Pitäisikö sinun valita kesä vai talvihajuvesi houkuttelemaan naisia?

Sekä kesä- että talvihajuvesi voi houkutella naisia, jos ne valitaan hyvin – valitse kesällä raikkaat, kevyet tuoksut, kuten vesi- ja sitrushedelmät, ja lämpimämpiä, mausteisempia tuoksuja talvella, kuten vanilja, kaneli ja tupakka.

Kuinka monta suihketta miehen tulee levittää houkutellakseen naisia?

Liika hajuveden levittäminen voi olla masentavaa, joten pidä se hienovaraisena – yhteensä enintään 2–4 suihketta, keskitytään lämpimämpiin kohtiin, kuten rintakehä, kaula ja ranteet, jotta lämpö levittää tuoksua hellävaraisesti.

Mitkä hajuvesiluokat saavat yleensä eniten naisten huomion?

Naiset suosivat aromaattisia väärennöksiä päiväaikaan, joissa sekoittuvat raikkaat ja puiset nuotit, ja aistillisia itämaisia yöaikaan, joissa sekoittuvat herkut, kuten vanilja, ja mausteet, kuten kardemumma.

Pitäisikö sinun kysyä naisystäviltä/sisarilta, mikä hajuvesi heidän mielestään tuoksuu sinulle parhaiten?

Kyllä, kysy elämäsi naisilta, mikä hajuvesi he pitävät sinusta houkuttelevinta saadaksesi hyödyllistä palautetta, sillä hajuvesi voi tuoksua eri tavalla eri ihmisissä.

Mikä tunnushajuvesi on saanut eniten naisia villiintymiseen?

Top 10 -listalla Amouage Memoir Man nahkaa, yrttejä ja puisia muistiinpanoja on luokiteltu ykköseksi, koska sillä on täysin magneettinen vaikutus naisiin.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *