Paras hiustyyli kaljuuntuvalle – 7 suosittuja pälvikalju hiustyyli

Kaljuuntuvalle miesten hiustyylit saattavat kuulostaa kipeältä aiheelta, mutta kuten Hollywood on osoittanut, kuumimmatkaan sydämentoverit eivät ole immuuneja hiustenlähtöön. Urheilijoista näyttelijöihin he pitävät arjen miehiä ylhäällä, koska heidän stylistinsa ovat keksineet, kuinka saada heidät näyttämään parhaalta.

Ymmärrämme, mitä käyt läpi, mutta haluamme vakuuttaa sinulle, että kaljuuntumisen ei tarvitse viedä ryyppääsi, itseluottamustasi ja armoasi. Meillä on valtavia paras hiustyyli kaljuuntuvalle miehille hihassamme, ja aiomme jakaa ne kanssasi.

paras kaljuuntuvan miehen hiustyyli

paras miesten hiustyylit kaljuuntuvalle

Olemme valinneet tähän listan tällä hetkellä Suomessa trendaavista paras hiustyyli kaljuuntuvalle.

  1. Crew Cut
  2. Buzz Cut
  3. Lyhyt Caesar-leikkaus
  4. Parranajokone
  5. Shaggy Layers
  6. Slicked Back
  7. Roger Sterling

1. Crew Cut

Crew-leikkaus on klassinen lyhythiustyyli kaljuuntuvan miehen hiustyyliin, jonka avulla voit pitää hieman pituutta ylhäällä ja samalla rajata selkää ja sivuja tarkasti. Tyypillisesti 2-3 tuumaa jää päälle.

Crew Cut Hiustyyli kaljuuntuvalle

Tämä leikataan sitten siistiksi ja tasaiseksi kauttaaltaan käyttämällä leikkuria ilman suojusta tai #1 suojusta. Hienovarainen pituuden asteikko auttaa peittämään varhaisen ohenemisen jättämällä hieman peittoa päälle.

Se myös siirtää painopisteen kasvojen kehykseen hiustenlähtöön sijaan. Tämä leikkaus sopii hyvin miehille, jotka juuri alkavat nähdä ohenemista ylhäältä tai temppeleistä.

2. Buzz Cut

Buzz-leikkaus tulee hyvin lähelle koko päätä ja tekee siitä erittäin lyhyen rajatun ilmeen. Hiukset voidaan viedä ihoa myöten partaveitsellä tai leikkurit päällä ilman suojaa.

Tämä leikkaus korostaa pään muotoa pikemminkin kuin piilottaa menetys. Se minimoi harvat paikat leikkaamalla tasaisen pituiseksi kauttaaltaan. Rajauksen vakavuus korostaa kasvojen rakennettasi. Tämä on loistava vähän huoltoa vaativa vaihtoehto, jos kaljuja kohtia on jo näkyvissä.

3. Lyhyt Caesar-leikkaus

Caesar-kaljuuntuvassa hiustyylissä on otsan poikki leikattu lyhyt, tylppä hapsu. Hiukset muotoillaan eteenpäin naamioimaan väistyvän hiusrajan.

Yläosaa voidaan käyttää 2-4 tuumaa pitkäksi, ja se on muotoiltu nostokorkeudella juurista. Sivut pidetään tiiviisti leikattuina, mutta sulautuvat tasaisesti yläkerroksiin. Tämä Julius Caesarin soturisatoa muistuttava leikkaus sopii erinomaisesti varhaisen temppelilaman piilottamiseen.

4. Parranajokone

Täysin partaveitsen ajaminen pään eliminoi laikkuja poistamalla kaikki hiukset tasaisesti koko päänahasta. Tämä ottaa täyden omistuksen hiustenlähdöstä ja juhlii pään muotoa.

Käytä manuaalista parranajokonetta tai sähköistä parranajokonetta ja ajele päivittäin tasaisen, kiillotetun ulkonäön säilyttämiseksi. Partaveitseminen toimii hyvin, kun kaljuja kohtia kruunun ympärillä on liian vaikea peittää. Lopputuloksena on tyylikäs, hyvin pidetty ulkonäkö.

5. Shaggy Layers

Takkuinen kerrosleikkaus säilyttää pituuden ja peittää ohenevat säikeet kuvioiduilla kerroksilla. Kerrokset tulee leikata läpi koko yläosan ja sivujen poistamiseksi. Vaihtelevat pituudet sulautuvat yhteen ja luovat luonnollisen ilmeen liikkeen kanssa.

Sormimaisesti tai hankaamalla kevyesti tuotteella. Pidä kerrokset hieman pidempiä edestä pehmentääksesi hiusrajaa. Tämä jäsentelemätön tyyli toimii parhaiten irtoamisen alkuvaiheessa ennen kuin merkittävää menetystä tapahtuu.

6. Slicked Back

Slick tyylit rapauttaa hiukset taaksepäin pois kasvoilta ja kääntää huomion pois hiusrajan ohenemisesta. Hiukset kammataan tiukasti otsasta ja temppeleistä takaisin kruunua kohti. Yhdistä alaleikkauksen kanssa tai sivuilta irrotettuun alta.

Slicked Back pälvikalju hiustyyli

Tiukasti leikatut sivut ja selkä ovat kontrastia ylhäällä pidemmän pituuden kanssa, jota voidaan käyttää korkeana. Viimeistele vahvalla pomadilla tai vahalla saadaksesi kiiltävän märän ilmeen. Toimii parhaiten harvennukseen ensisijaisesti pään etu- ja yläosassa.

6. Roger Sterling

Tämä kaljuuntuvan miehen hiustyyli, joka on saanut inspiraationsa Mad Men -hahmosta, yhdistää lyhyet hiukset päälle kapeneviin sivuihin. Päällä olevat hiukset voidaan muotoilla sormella tai käyttää löysästi toiselle puolelle jaettuna.

Sivuilla on perinteinen herrasmiesten kapeneminen, jonka hiukset kapenevat lyhyemmäksi kruunuun saakka. Tämä keskittää huomion ja pitää tarkastelun poissa hiusrajasta. Erinomainen taantuman piilottamiseen kypsillä miehillä, jotka etsivät hienostunutta tyyliä.

jos olet utelias kaljuuntumisesta ja haluat tietää enemmän kaljuuntuminen syistä ja hoidosta lue tämä opas.

Johtopäätös

Vetyvän hiusrajan, ohenevien hiusten, kaljuuntuvan pään ei tarvitse olla enää tabu tai kiusallinen asia sinulle. Tiedämme, että kamppailu on todellista, mutta olemme myös täällä vakuuttaaksemme sinulle, että nämä paras paras hiustyyli kaljuuntuvalle saavat sinut näyttämään upealta raikkaalta, erittäin karulta ja maskuliiniselta kaikessa kaljuudessasi. Esittele sitä haluamallasi tavalla, sen pitäisi olla kaikkien kaljujen miesten mantra, ja nämä kampaukset ovat paras kehumisen muoto. Kokeile jotakin näistä kampauksista ja kerro meille mielipiteesi!

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on paras hiustyyli kaljuuntuvalle miesten?

Jos haluat minimoida kaljuuntuvalle, kokeile lyhyttä buzz-leikkausta tai rajausleikkausta kontrastin minimoimiseksi. Merkittävämpää kaljuuntumista varten harkitse tiivistä leikkausta tai ajeltua päätä puhtaan ilmeen saamiseksi.

Mikä on paras hiustyyli kaljuuntuvalle miehille, joilla on pyöreät kasvot?

Lyhyt, kuvioitu miehistöleikkaus voi täydentää pyöreitä kasvoja lisäämällä mittaa. Lyhyt parta voi myös auttaa luomaan selkeämmän leukalinjan.

Mikä on paras hiustenleikkaus puolikaljuille miehille?

Voit harkita puhtaaksi ajeltua tai tiivistä leikkausta omaksuaksesi puolikaljuuttasi tyylikkäästi.

Onko lyhyet hiukset parempi kaljuuntumiseen?

Tämä riippuu siitä, kuinka pahasti hiuksesi ohenevat. Jos sinulla on pidemmät hiukset alueilla, joista voisit jakaa kaljuun kohtaasi, tee se. Jos hiuksesi ohenee useilta alueilta, leikkaa hiuksesi lyhyemmäksi peittääksesi ohenemisen.

Miten muotoilet kaljukohdan?

Voit muotoilla pidemmät hiuksesi peittämään paikan. Voit myös leikata hiuksesi lyhyemmiksi leikkaus- tai parranajolla piilottaaksesi kaljuuntumisen kokonaan.

Milloin kaljuuntuvan miehen tulee ajaa parranajo?

Tämä on täysin sinun päätettävissäsi. Ajelut hiustenleikkaukset ovat aina muodissa, joten voit aina peittää kaljuuntumisesi tällä tavalla. Odota, kunnes olet valmis tai se on erittäin havaittavissa eikä sitä voida enää peittää.

Miten kaljuuntuneiden miesten tulisi leikata hiuksensa?

Yleisesti ottaen lyhyemmät hiustyyli näyttävät miljoona kertaa paremmilta kaljuuntuvilla miehillä verrattuna pidempiin tyyleihin. Tarkempi leikkaus voi tuoda kipeästi kaivattua volyymia ja tarkkuutta harvoille hiuksille, kun taas pidemmät hiustyylit tekevät yleensä päinvastoin.

Näyttääkö kalju paremmalta kuin kaljuuntuva?

Täysin puhtaiksi ajeltuja kaljuja miehiä pidetään usein nuorempana kuin miehiä, jotka ovat menettämässä hiuksiaan ja jotka eivät ole ajelleet päätään kokonaan. Miehen harmausaste ja hiusten määrä ovat hyviä iän osoittimia. Ota pois ne harmaantuvat säikeet ja näytät heti kymmenen vuotta nuoremmalta.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *