miesten lyhyt hiustyyli – 7 paras lyhyet hiukset trendi

miesten lyhyt hiustyyli ovat aina muodissa. Niitä on helppo huoltaa, ne sopivat useimpiin kasvojen muotoihin ja tarjoavat miehille sekä rentoa että ammattimaista ilmettä.

Vuonna 2024 sotkuiset ja kuvioidut leikkaukset, kuten crew cut, crop, Ivy League ja faux hawk, ovat edelleen suosittuja valintoja. Modernit parturit tekevät kuitenkin jatkuvasti uusia käänteitä klassisiin leikkauksiin.

Halusitpa siis ultralyhyen kuhinan tai kapenevan haalistumisen, jonka pituus on ylöspäin, miesten lyhyet hiukset on loputtomasti vaihtoehtoja.

parhaat lyhyet hiusmallit miehelle

Mitä pidetään miehillä lyhyinä hiuksina?

Ennen kuin ryhdymme tiettyihin hiustenleikkauksiin, selvennetään, mikä on miesten ”lyhyitä hiuksia”:

 • Kaikkea, jonka pituus on alle 2 tuumaa, pidetään yleensä lyhyenä tyylinä
 • Buzz-leikkaukset ja haalisuudet leikkaavat hiukset päänahkaan tai ihoon asti selässä ja sivuilla
 • Lyhyet leikkaukset eivät välttämättä tarkoita yhtä pituutta – monien päällä on pidemmät hiukset ja tiiviisti leikatut sivut
 • Tyylit voidaan rajata kauttaaltaan tai suippenevat monipuolisuuden lisäämiseksi

miesten lyhyet hiukset leikkaukset vaihtelevat vähän huoltoa vaativista muotoilua vaativista. Mutta kaiken kaikkiaan ne tarjoavat miehille rentoa, maskuliinista ulkonäköä pienellä päivittäisellä ylläpidolla.

7 paras lyhyet hiusmallit miesten

Mennään tämän päivän kuumimpiin miesten lyhyet hiusmallit.

 1. Klassinen miehistöleikkaus
 2. Trendikäs kuvioitu leikkaus
 3. Ivy League -leikkaus
 4. Faux Hawk
 5. Comb Over Fade
 6. Caesar leikkaus
 7. Korkea ja tiukka hiustenleikkaus

1. Klassinen miehistöleikkaus

Crew-leikkaus on ajaton lyhyt hiustyyli miesten. Sen hieman pidempi yläosa on 1⁄4-3⁄4 tuumaa korkea. Sivut ja selkä ovat hiusrajasta lyhyitä kapenevia.

Tämä leikkaus mahdollistaa jonkin verran korkeutta ylhäältä ja monipuolista muotoilua. Sivuosat, harjaukset, piikit ja sotkuinen kuvioitu ulkoasu ovat kaikki mahdollisia.

Klassinen miehistöleikkaus lyhyet hiustyylit

Samaan aikaan tiiviisti leikatut sivut pitävät tyylin siistinä ja siistinä. Tämä imarteleva siluetti lisää muotoa ja ulottuvuutta pyöreisiin kasvoihin. Se sopii myös eri hiustyypeille suorista aaltoileviin ja oheneviin hiuksiin.

2. Trendikäs kuvioitu leikkaus

Rajatut leikkaukset ovat tällä hetkellä muodissa niiden ärtyisän mutta mukautuvan luonteensa vuoksi. Nämä suippenevat leikkaukset on leikattu saksilla ylhäältä – niitä ei ole sumutettu koko pituudeltaan.

Tämä tekniikka johtaa epätasaisiin, hilseileviin kerroksiin, joissa on paljon tekstuuria. Teksturoitu viimeistely auttaa volyymia näyttämään täyteläisemmältä.

trendikäs kuvioitu leikkaus miesten lyhyet hiukset

Crop tops vaihtelevat 1-3 tuumaa korkea. Jälleen haalistuneet sivut eroavat jyrkästi tarkoituksellisesti epäsiisti kruunusta.

Miehet voivat joko sotkea sitä enemmän saadakseen lisäreunaa – tai muotoilla pomadilla hienostuneen ilmeen saamiseksi. Viljelyt antavat myös kiharat hiukset kukoistaa.

3. Ivy League -leikkaus

Nimelleen uskollisena Ivy League -leikkausprojektissa on hienostuneisuutta. Kiillotettu mutta helposti lähestyttävä tyyli sisältää keskilyhyitä hiuksia kaikkialla – noin 1⁄2-11⁄2 tuumaa pitkiä.

Tasaisella pituudella ja hienovaraisilla asteikoilla Ivy League imartelee erilaisia kasvojen muotoja. Sivulle jaettu tai harjattu leikkaus tarjoaa puhtaan ja erottuvan ulkonäön.

Ivy League toimii hienosti suorissa, aaltoilevissa tai kiharoissa lukoissa, joiden tiheys on kevyt tai keskipitkä. Käytä ripaus kermaa tai vahaa ohjataksesi säikeet sivuttain. Nauti tyylistä, joka sopii sekä luokkahuoneisiin että kokoushuoneisiin.

4. Faux Hawk

Tee ainutlaatuinen vaikutelma katseenvangitsijalla faux hawkilla. Pidä lyhyet hiukset sivuilta lyhyinä – trimmattu tai haalistettu poistaaksesi bulkin.

Säilytä 2+ tuuman pituus keskellä olevan mohawk-tyylisen raidan kautta. Käytä vahvaa pitoa geeliä tai vahaa raidan määrittämiseen.

Muotoile se tyylikkääksi saadaksesi kiiltävän punk-tunnelman – tai tarkoituksella sotkuisena ja piikkinä. Tämä leikkaus ei todellakaan ole orvokkien kutistamiseen.

Mutta miehille, jotka haluavat rohkean, kapinallisen ”teon”, fohawk toimittaa.

5. Comb Over Fade

Comb over fades kuuluu tällä hetkellä kuumimpiin miesten leikkauksiin. Näissä yhdistetyissä tyyleissä yhdistyvät taidokkaasti pidemmät hiukset ylhäältä ja tiiviisti haalistuvat sivut.

Leikkaa yläosa siististi mutta täyteen – noin 2 tuumaa korkea. Vahvat pomadit tai vahat antavat etusäikeille suunnattoman virtauksen. Kampaa ne vinosti otsan poikki saadaksesi dynaamisuutta.

Comb Over Fade lyhyet miesten hiusmallit

Ajele temppelikarvat tasaisesti päänahkaa myöten – ei vain leikattu lyhyeksi. Tämä liukas kontrasti antaa kamman yli hienon tarkkuuden.

Tasapainota tyylikäs mutta hienostunut ilme raikkailla paidan kauluksilla ja räätälöityillä urheilutakkeilla. Tämä virtuoottinen leikkaus tekee loistavan ensivaikutelman.

6. Caesar leikkaus

Julius Caesarin samanniminen leikkaus kestää ajan kokeen vuosisatoja myöhemmin. Tässä miesten lyhyet hiusmallit otsaa reunustavat suorat hapsut.

Sitten kruunu valmistuu lyhyemmän työskentelyn jälkeen. Säilytä 2–4 tuumaa etuhiusrajassa saavuttaaksesi Caeser-hyllyn.

Caesar leikkaus miehet lyhyet hiusmallit

Tämä imarteleva kehys täydentää hienosti timantti- ja soikea kasvojen muotoja. Cowlicks voi myös peittää varhaisen urosmallin kaljuuntumisen.

Caesar heijastaa hyvin maskuliinisen, määrätietoisen auran historiallisista juuristaan huolimatta (tai niiden ansiosta). Muotoile hapsukappale sivusuunnassa saadaksesi nykyaikaisen kulman.

7. Korkea ja tiukka lyhyet hiustyylit

Jos haluat intensiivisen, raapuneen leikkauksen – korkea ja tiukka on erinomainen. Sotilaatyylien innoittamana se saa kaverit näyttämään kovilta mutta trendikkäiltä.

Ajele tai haalista selkä/puoli alaspäin päänahkaan asti saadaksesi paljaan, tatuointia heiluttavan vaikutuksen. Naamiointimallit täydentäisivät hienosti.

Korkea ja tiukka lyhyet hiustyylit

Jätä hiukset pidemmäksi vain ylähiusrajan lähelle. Joustavasti muotoile hapsut eteenpäin tai pyyhkäisemällä. Siluetti toimii sekä suorien että kiharaisten lukkojen kanssa.

Kaiken kaikkiaan terävä korkea/matala kontrasti herättää karkeutta – täydellinen rentoon viikonloppuun ja kuntoharrastukseen. Käytä vain vahvaa geeliä tai pomadia pitääksesi korkeuden pystysuorassa.

Kuinka valita paras lyhyt hiustyyli miesten?

Nyt kun olemme korostaneet suosittuja lyhyet hiustyylit vaihtoehtoja, keskustellaan tekijöistä, jotka päättävät sinulle sopivan. Keskeisiä huomioita ovat:

Kasvojen muoto

Valitse leikkaukset, jotka tasoittavat kasvojen rakennettasi. Neliömäiset kasvot sopivat kuvioituihin satoihin ja tasaisesti lyhyisiin ääniin. Pyöreämmät visiot tarvitsevat korkeutta, kuten tekohaukka tai miehistön leikkaustarvikkeita.

Hiustyyppi

Työskentele sen kanssa – älä sitä vastaan, mitä hiuksesi luonnollisesti tekevät. Kiharaisten miesten ei tarvitse taistella pörröisyyttä vastaan lyhyemmillä leikkauksilla, jotka vähentävät painoa. Suoratukkaiset miehet voivat lisätä volyymia ja virtausta päälle.

Elämäntapa

Yksilöllisten rutiinisi ja herkkyytesi tulee olla hiustyylitarpeiden mukaisia. Kiireiset johtajat arvostavat hillittyjä leikkauksia, jotka eivät vaadi monimutkaista muotoilua. Rohkeat vapaat väkevät alkoholijuomat selviävät ärtyisemmistä kaoottisista sadoista.

Ikä

Perinteisesti lyhyet hiustenleikkaukset heijastavat kypsiä ja hienostuneita herrasmiestyyliä. Mutta modernit käänteet, kuten sotkuiset tekstuurit ja terävät haalistumat, pitävät nuorekkaan reunan.

Valitse tunnelmat, jotka haluat antaa, ja muokkaa sitten elementtejä vastaavasti. Ja jos olet epävarma, ota yhteyttä asiantuntevaan parturiin – he seuraavat viimeisimmät trendit!

miesten lyhyt hiustyyli edut

On monia syitä, miksi lyhyet hiukset ovat mielekkäitä miehille:

 1. Vähäinen huolto

Superlyhyet surinat tai ajeltuja sivuja ei vaadita käytännössä lainkaan muotoilua päivästä toiseen. Pidemmät tyylit saattavat tarvita jonkin tuotteen hallintaan, mutta ne ovat silti poikien helppoja järjestää.

 1. Siistiä ja nykyaikaista

Hyvin valitut miesten lyhyet hiustyylit tuovat tyylikkään, trendikkään tunnelman. Vaihtoehtoja on jokaisen miehen henkilökohtaiseen makuun ja elämäntyyliin.

 1. Ikäkohtainen

Lyhyemmät leikkaukset sopivat perinteisesti herroille heidän kypsyessään, verrattuna pidempiin ”poikamaisiin” lukoihin. Nämä arvokkaat mutta trendikkäät tyylit sopivat kaiken ikäisille miehille.

 1. Ammattilainen

Useimmissa toimistoissa ja työpaikoissa siistit, viimeistellyt tyylit noudattavat pukeutumiskoodeja rajoittamatta henkilökohtaista tunnelmaa.

 1. Sovita eri kasvojen muotoja

Pyöreästä soikeaan, kolmiomaiseen ja nelikulmaiseen, oikein tasapainotetut haalistuneet tai täyteläiset leikkaukset minimoivat vikoja ja korostavat vahvoja piirteitä.

 1. Ihanteellinen ohuille tai vetäytyville hiuksille

Kun hiukset lähtevät, lyhyet hiukset poistavat huomion ohenevista kohdista ja vaativat vähemmän volyymia.

Yhdistä saksileikkaus ja mid fade, ja saat siistin näköisen miesten puolipitkät hiukset, joka sopii täydellisesti miehille, jotka ovat hieman epävarmoja otsansa koosta. Älä huoli, meillä on sinulle

Keskeiset asiat

 • Miesten lyhyet hiustyylit vaihtelevat kireistä leikkauksista ja haalistuneista kuvioituihin leikkauksiin, joiden pituus on ylöspäin
 • Edut sisältävät vähäisen päivittäisen huollon sekä trendikkään maskuliinisen estetiikan
 • Suosittuja tyylejä vuonna 2023 ovat mm. crew-leikkaus, comb over fade, Ivy League, faux hawk, Caesar-leikkaus ja paljon muuta.
 • Ota huomioon kasvojen muoto, hiustyyppi, elämäntapa ja ikä, kun valitset ihanteellista lyhyttä hiustyyliäsi
 • Kokenut parturi voi suositella vaihtoehtoja ainutlaatuisen ulkonäön ja tarpeiden mukaan
 • Toivottavasti tämä yleiskatsaus antoi sinulle inspiraatiota rokkaaviin lyhyisiin hiuksiin vuonna 2024. Nyt on vain kysymys siitä, kuinka paljon reunaa, kiillotusta tai monipuolisuutta sopii sinulle parhaiten.

Kumman leikkauksen lopulta saatkin, käytä sitä ylpeänä. Lyhyet hiukset antavat itsevarmuuden miehille antaa henkilökohtaisia lausuntoja pysyen samalla pragmaattisina.

jos haluat tehdä hiuksistasi vahvemmat ja kiiltävät, tarkista tämä opas paras miesten shampoo joka auttaa hiuksiasi.

Mitkä ovat eniten huoltoa vaativia lyhyet hiusmallit miesten?

Buzzcut ja crew-leikkaus vaativat vain vähän päivittäistä muotoilua tai huoltoa, koska selkä ja sivut on leikattu hyvin lyhyiksi. Käytä summeria tai leikkuria pitääksesi itsesi lyhyenä parturikäyntien välillä.

Mitkä lyhyet miesten hiukset ovat trendikkäimpiä vuonna 2024?

Kuvioidut reunat, joissa on kapenevat sivut, kammat ja rohkeat faux hawkit ovat tällä hetkellä trendikkäimpiä lyhyitä tyylejä. Niiden terävät kontrastit ja sotkuiset viimeistelyt luovat erittäin modernin tunnelman.

Pitäisikö kiharatukkaisten miesten käyttää lyhyitä hiustyylit?

Kyllä, lyhentämällä kiharat hiukset saavat luonnollisen koostumuksensa ilman, että sinun on taisteltava pörröisyyttä tai hallitsematonta pituutta vastaan. Omaksu luonnollinen volyymi ja liike.

Mikä pikakuvake toimii hyvin vanhemmille miehille?

Ivy Leaguen älykkäät mutta helposti lähestyttävät tunnelmat siirtyvät herrasmiehille sulavasti heidän kypsyessään. Sen keskilyhyt tasainen pituus on arvokas olematta tylsää.

Kuinka usein tarvitset hiustenleikkausta lyhyiden hiusmallit ylläpitämiseksi?

Jotta sivut ja selkä pysyisivät raikkaina sekä yleiskunnossa, aiot käydä parturillasi vähintään 2–4 viikon välein leikkausta ja huoltoa varten.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *